Om ett dygn är det över!

Då har jag kört mitt ”nypremiärpass” på gymmet. Då vet jag om jag kom ihåg koreografin, om jag lyckades hålla tiden och inte dra över, om jag fick fram något vettigt i micken och om deltagarna är nöjda eller inte.

Jag är en sån där jobbigt hurtig instruktör i BodyPump och har haft uppehåll sen i april eftersom jag rök på en lunginflammation och tvingades vila. Jag kunde inte prata samtidigt som jag tränade och fick nästan som astmaanfall under passen. Då bestämde jag mig för att ta ett uppehåll och vila ut kroppen ordentligt.

Men nu är det alltså dags att köra igång igen. Varje onsdag kl. 18.30 ska jag pressa deltagarna till att köra skiten ur sig! Jag tänkte köra en blandskiva, med gamla låtar från när jag började instruera år 2000. Många av våra nya kunder har ju aldrig kört de låtarna, så det ska bli kul att höra vad de tycker.

Så imorgon får ni hålla tummarna! Trots att jag alltså instruerat i ca 7 år är jag dödligt nervös inför passen. Och särskilt nu när det var 4 månader sen jag stod där…

Uppdatering: Jag var precis inne och kollade gymmets hemsida och såg att mitt pass var precis fullbokat. Det finns inte ens reservplatser kvar… Nu blir jag ju ännu mer nervös… Vad har jag gett mig in på?! Varför kan jag aldrig bara nöja mig med att bara vara deltagare i lugn och ro?!

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

3 kommentarer

 1. johannapannan

   /  14 augusti, 2007

  kommer att bli superduper!!Jag ska med börja.. och jag har haft uppehåll i *räknar* 6 terminer. AAHAHAHAHAH

  Svara
 2. lise

   /  15 augusti, 2007

  Åh jag älskar Bodypump! Det är de jobbigt hurtiga och positiva ledarna som är de bästa :)By the way, det gick superbra på spinningpasset igår – I’m back on track! 😉

  Svara
 3. *Malin*

   /  15 augusti, 2007

  Johanna – ojojoj, 6 terminer. Då kommer du verkligen att vara helt hög efter passet! 🙂 Jag är helt uppe i det blå just nu. Det är ju så kulkulkul!!!Lise – kul! BodyPump är verkligen så extremt roligt. Gött att du kommit igång nu! Jag tänkte köra igång med lite spinning nu också för det har mest varit styrekpass under sommaren.

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser