Inspiration, eller brist på den

Igår hade jag ett av min sämre pass på min BodyPump. Jag tyckte jag var supertråkig och inte lyckades peppa deltagarna alls. Sen strulade iofs stereon och det gick inte att höja musiken. Det bidrog till antipeppningen en hel del. Jag måste ha rätt så hög musik och känna pulserandet i kroppen för att bli peppad själv. Och vi har ett öra uppsatt på väggen som lyser grönt, gult eller rött om det är fara.

Som tur var hade jag en kollega med på passet och hon och jag har känt samma frustration sista 2 veckorna. Vi bestämde att vi skulle köra en teamteach på fredag för att peppa varandra. Jag ska köra de första 3 låtarna, sen kör hon 3, jag kör 2 igen och hon avslutar de 2 sista. Då kan vi få lite tips på vad den andra brukar säga. Man tröttnar ju lite på sin egen röst efter ett tag…

Hur brukar ni göra när ni känner att ni saknar inspiration? Hur kan man peppa sig själv? Alla tappar vi ju lite ork och lust ibland och det är inte alltid man hittar tillbaka alldeles själv. Man kan behöva en liten push ibland.

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Jessica - med - J

   /  6 oktober, 2007

  Att jobba ihop med någon låter som det perfekta sättet att få igång sin kreativitet. Precis så gör jag för att få min egen energi.

  Svara
 2. *Malin*

   /  6 oktober, 2007

  Jessica – ja, det visade sig vara ett mkt smart drag! Vi hade sketakul igår! 😀

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*