Inspiration, eller brist på den

Igår hade jag ett av min sämre pass på min BodyPump. Jag tyckte jag var supertråkig och inte lyckades peppa deltagarna alls. Sen strulade iofs stereon och det gick inte att höja musiken. Det bidrog till antipeppningen en hel del. Jag måste ha rätt så hög musik och känna pulserandet i kroppen för att bli peppad själv. Och vi har ett öra uppsatt på väggen som lyser grönt, gult eller rött om det är fara.

Som tur var hade jag en kollega med på passet och hon och jag har känt samma frustration sista 2 veckorna. Vi bestämde att vi skulle köra en teamteach på fredag för att peppa varandra. Jag ska köra de första 3 låtarna, sen kör hon 3, jag kör 2 igen och hon avslutar de 2 sista. Då kan vi få lite tips på vad den andra brukar säga. Man tröttnar ju lite på sin egen röst efter ett tag…

Hur brukar ni göra när ni känner att ni saknar inspiration? Hur kan man peppa sig själv? Alla tappar vi ju lite ork och lust ibland och det är inte alltid man hittar tillbaka alldeles själv. Man kan behöva en liten push ibland.

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Jessica - med - J

   /  6 oktober, 2007

  Att jobba ihop med någon låter som det perfekta sättet att få igång sin kreativitet. Precis så gör jag för att få min egen energi.

  Svara
 2. *Malin*

   /  6 oktober, 2007

  Jessica – ja, det visade sig vara ett mkt smart drag! Vi hade sketakul igår! 😀

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser