Mardrömmar vs sanndrömmar

Natten till igår drömde jag mardrömmar om BodyPumppasset. Jag vet inte om det var för att jag hade skrivit ett inlägg om hur dåligt det gick i onsdags eller för att jag var orolig inför fredagens teamteach.

Jag drömde att jag och S skulle in och köra passet, men att det var i ett klassrum istället för på gymmet. Jag var noll förberedd och kunde inte ens en liten gnutta av koreografin… Alla deltagare stod med sina stänger vid varsin skolbänk och allra längst ner i mitten stod värsta bodybuildern som såg ut exakt som Hulk Hogan.

Vi körde igång passet och jag skulle köra de första låtarna så S stod bredvid. Eftersom jag visste att Hulk Hogan kunde koreografin stod jag och kollade på honom när vi körde uppvärmningen för att se vad som komma skulle. När han började göra en rörelse apade jag efter. Jag sa inte ett enda ljud i micken utan lät de stackars deltagarna helt enkelt bara titta på mig för att se vad jag gjorde.

I slutet av låten började en del deltagare att klaga. De lade ner stängerna och vägrade köra mer och till slut stod alla och totalvägrade. Jag blev både arg och ledsen så jag gick helt enkelt ut från salen. När jag stängt dörren hör jag världens skratt därinne och en massa klagande så jag öppnade dörren och sa något om det och sen stängde jag igen och gick.

Vi försökte analysera drömmen igår på jobbet, mellan alla skrattattacker… Jag vet inte om vi kom fram till något vettigt, men i efterhand var ju drömmen rätt så kul. Men det var den inte när jag väl drömde den! Jag var rätt ledsen när jag vaknade.

Gissa om jag var nervös inför passet sen igår! Skulle jag glömma koreografin? Skulle Hulk Hogan vara med på passet? Fast på platsen där han stått i drömmen stod min man och han och Hogan har inte mycket som är lika… 🙂

Så här efteråt kan jag konstatera att passet gick kanon! Både S och jag kände att vi fick inspiration av varandra och deltagarna tyckte att det var superkul med 2 instruktörer. Så inatt sov jag gott igen. Inga mardrömmar alls!

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Fröken Evans

   /  6 oktober, 2007

  Jag brukar ha mardrömmar om step up:en också. Antingen är brädorna alldeles för höga, så man får ta jättekliv för att ta sig upp, eller så håller jag till i ett gradängklassrum (!) där man överhuvudtaget inte får plats med några brädor…

  Svara
 2. Fröken Nina

   /  6 oktober, 2007

  Åh jag var på bokmässan inatt igen. Ingen mardröm, men stressande…

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser