För ett år sedan…

ställde jag mig den här frågan:

Nu är bara frågan – kommer det här med löpning att bli ett återkommande inslag i mitt liv? Kommer jag någonsin uppnå den där känslan av flyt i min löpning? Eller kommer jag inse att jag är en ren och skär styrketräningsbrud och att det där med löpning inte är min grej? Hmmm… Det ska bli intressant att se hur det här kommer att gå.

Hahaha… Jag tror inte att jag har sprungit en enda gång under 2008! Jag avskyr ju att springa. Så svaret är enkelt: löpning är inte min grej. Det kommer inte att bli ett återkommande inslag i mitt liv. Och no way att jag kommer få den där känslan av flyt i min löpning. Och ja, jag har insett att jag är en ren och skär styrketräningsbrud.

Så nu vet vi det! 😉

 

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

3 kommentarer

 1. Men hur lika är vi?? Jag försöker springa med jämna mellanrum, jag tror att jag kan och vill men det går fullständigt åt håvete. Nä styrketräning är det som gäller 🙂

  Trevlig helg och jag ska fundera på passen! Kram!

  Svara
 2. Great minds think alike you know… 😀

  Svara
 3. mademoisellej

   /  30 augusti, 2008

  Jag hatar verkligen att springa, men när jag har gjort det så är känslan efteråt alldeles obeskrivbart skön! Verkligen två ytterligheter av känslospektrat!

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser