Är fläktarna på eller?

Phu… Nyss hemkommen från spinningen som jag hade lovat S att gå på. Jag har aldrig varit på hennes pass innan och det är alltid grymt spännande att se hur andra instruktörer beter sig, vad de säger och vilken musik de har valt. Nu är jag ju också spinninginstruktör så jag kollar och lyssnar väldigt mycket på hela passets uppbyggnad.

Och det var sketakul! Men uj vad varmt det var. Jag trodde jag skulle smälta bort… Idag ångrade jag bara _nästan_ att jag går till och från gymmet i stället för att ta bilen. Ute regnar det och blåser lite kallt och att gå helt genomsvettig hem i det vädret känns väl sådär kul. Men! Då är det tur att man har en mp:3 som gör promenixen så mycket lättare! Det är bara att trycka fram pepp-musik och sen är man snart hemma. Perfa!

Men nu måste jag ta tag i matlagandet. Jag ska göra matlåda tills imorgon och försöka äta lite även i kväll. Idag blir det alltså inget fuskande med mackor utan faktiskt riktig mat!

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

 1. Här var det inte uppdaterat… synd…

  tack för den lilla trevliga läsningen iaf, mvh Daniel

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser