Men, ni är ju kvar!

Vad glad jag blev när jag kollade bloggen nu på kvällskvisten och upptäckte en massa trevliga kommentarer på mitt förra inlägg. 😀 Åh vad roligt! Det var nog dagens bästa.

Annars har den här dagen gått i 100km/h, minst… Lektioner i ett och däremellan en massa fixande och trixande med diverse. Den här veckan har vi samlevnadsvecka på skolan för åttorna då vi bryter all undervisning tis-fre och bara fokuserar på temat samlevnad. På fredag kommer tex Olle från Fråga Olle och då har eleverna fått chansen att ställa frågor till honom anonymt innan. Eftersom jag just nu undervisar en hel massa i år 8 har jag fått hoppa in jättemycket i veckans schema. Jag tänker att jag skulle passa på att hoppa in lite extra i mina nya klasser för att lära känna dem lite utanför bara vanliga lektionssammanhang. Och så är jag ju mentor i en åtta och vill träffa även dem, så det blir mycket år 8 för mig den här veckan! Kuligt, kuligt! Dessutom kanske jag får lära mig ett annat om samlevnad, eller tom kanske kan lära mina små elever något?

Mitt i allt detta kaos när jag sprang runt som en stolle hit och dit kom ex-kollegan L på besök. Jag hann väl prata med henne i typ 30 sekunder innan jag var tvungen att springa vidare. Kul att se dig liksom, allt väl? Japp, så långt hann vi med.

Och så raserades alla mina planer för dagen när T ringde på morgonen och meddelade att världens snökaos i Paris innebar inställda flygplan… Urk för snö säger jag bara! Nu sitter T äntligen på tåget på väg hem, men jag ska åka och hämta upp i Alvesta ikväll. Tågen går nämligen inte hela vägen till Vmo så sent… T har varit på resande fot i ca 35 timmar vid ankomst. Pust…

Och tidigare ikväll lyckades jag nästla mig in på BodyPumpen som deltagare nummer 30. Vi tar eg. bara in 28… 😉

Såååå… Visst har jag haft en enormt produktiv dag? Imorgon blir likadant då vi har PIM-redovisning till 18.00 och sen på onsdag är det föräldramöte för föräldrar i år 5 vars barn ska välja språk (sp/ty/fr) till sexan. På torsdag ska jag nog… öh… typ… slappa. 😀

Tja, där ser man. Ytterligare ett livstecken från mig! Två på bara två dagar. Inte dåligt må jag säga! Men nu lär vi inte ses på några dagar. Sena kvällar medger inte bloggande kan jag nog lova redan nu. Ha det bra så länge allesammans!

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

3 kommentarer

 1. Skönt att du har skrivit igen, jag har följt din blogg ett litet tag, men inte hunnit kommentera tyvärr.
  ”Fråga Olle” Olle, så avundsjuk jag blir, jag är nog en av hans största fans! Kan du inte fixa en autograf åt mig?! Så har jag en anledning att komma på fika sen.
  Hoppas att du och pållarna mår bra!
  //
  Maria

  Svara
 2. Jodå, jag är kvar och kikar in här lite då och då. Ta hand om dig och ta bloggen i den takt du orkar och har lust med! Allt har sin tid!

  Allt gott! /Johanna

  Svara
 3. Ia – åh, ha rju inte sett din kommentar förrän nu!!! Jag hade ju kunnat fixa en autograf till dig ju… 😦 Nästa år får vi fixa det! Han kommer ju varje år.

  Johanna – skönt att höra att ni är kvar! Jag bloggar lite mindre, men fortsätter lite smått. 🙂

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser