Träning med restriktioner

Idag har jag sådan härlig, grym träningsvärk. T och jag var på gymmet igår och jag körde ett stenhårt mag- och ryggpass. Han håller hårt i mig, T. Jag måste ta det lugnt och få bara köra med lättaste vikterna på BodyPumpen. Inte särskilt kul klagar jag. Men vill jag att rygga ska hålla nu när vi justerar den så ofta så måste jag också hålla träningen på en rimlig nivå. Jag lyssnar på T när han förklarar att jag kommer att få träna hårt så småningom men att jag måste hålla igen lite nu. Lugna BodyPump-pass, bara 2-3 ggr ridning/vecka. Ut och gå promenader några ggr/vecka. Lättare mag- och ryggpass. That’s it. För mig är det lite träning och det är sååå frustrerande. Jag vill ju köra på, träna slut på kroppen riktigt ordentligt någon gång. Inte mesa som nu.

Men jag lyder honom. Njuter av att i alla fall få köra riktigt sköna mag- och ryggpass på bollen. Härligt! Och att få rida mina få ggr varje vecka. Bättre än innan då ridförbudet var totalt.

Imorgon är det ridpass och magövningar på bollen som gäller. Onsdag BodyPump. Torsdag ridning och magpass igen. Fredag promenad. Och så på helgen blir det ett ridpass till samt promenad/-er. Helt utan träning är jag ju inte i alla fall… 🙂

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Nä, helt utan träning är du verkligen inte! Och jag som kände mig duktig efter gårdagens entimmespromenad.. Fjuttigt 😛 Jag kommer nog aldrig bli beroende av träning tyvärr.

  Svara
 2. Lise – alla är vi ju olika. Jag är ju nästan lite sjukt beroende av träning… Det är ju inte bra att vara åt det hållet heller. Så tyck inte att din promenad var fjuttig!

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser