Renovering pågår!

Vi renoverar huset för fulla muggar just nu. Puh! Direkt efter jobbet blir det till att byta om till snickarkläder och sen åka ut och renovera.

Först ut är sovrummet. Jag ska måla färdigt taket idag, fjärde strykningen blir det… Ett gammalt trätak är svårt att få heltäckande vitt ska jag säga er. Jisses vad vi har fått sluta. Sedan ska jag påbörja målningen av väggarna och de ska styrkas en sista gång i morgon. I kväll kommer dessutom T:s bror elektrikern som ska se över elen i rummet. Det är inte snyggt som det är nu och det känns lite gammalt och osäkert också.

På fredag blir det inflytt! Jippi! Även om vi inte skulle ha vara helt klara med sovrummet då ska vi flytta in ändå. I värsta fall får vi ha sängen i vardagsrummet ett tag.

Jag ska återkomma med bilder till er framöver. Men först och främst måste vi få klart sovrummet!

Och imorgon är det skolavslutning!

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

3 kommentarer

 1. Åh vad kul det ska bli att få följa er i renoverings- och inredningsbestyren! 😀
  Kram!

  Svara
 2. Lotta

   /  13 juni, 2009

  Malin, här kommer ett tips när ni målar tak (om det är panel). Använd en svamp. Kan även användas på väggar. Går mycket smidigare än pensel, dessutom kommer man åt bättre än med pensel. Tänk på att ha på dig gummihandskar. En sak till… köp inte svamp som har rengöringsmedel i…
  Ser fram emot att besöka er, just nu är jag superförkyld men snart kommer vi :o) Kram från svägerskan

  Svara
 3. Lise – snart, snart ska ni få se lite före- och efterbilder… 😀 Kram, kram!

  Lotta – nämen, har DU också hittat hit?! 😀 Tack för tipsen. Ska kanske testa det istället när vi målar taket i hallen sen i sommar. Ni är sååå välkomna på besök! Stökigt är det, men det lär det vara ett tag framöver… 😉 Kram, kram!

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser