Statusrapport

 • Vi har renoverat köket i helgen. Målat furutaket vitt och väggarna vita. Nästa steg är att måla luckorna och byta knoppar samt måla skafferidörren med skoltavlefärg.
 • Vi försökte få in frysen i skafferiet. T slog bort en massa hyllor (som satt hårt som satan…) och under tiden han gjorde det hann jag reflektera över om frysen verkligen gick in genom den däringa smala dörren. Det gjorde den inte… Någon (inga namn…) hade glömt att mäta dörren. Vi insåg snabbt att 59 cm frys är helt otroligt omöjligt att få in genom 58 cm dörröppning. Frysen fick stå kvar på gamla platsen. Han kommer dock att bli förpassad ut till uthuset. Morr…
 • Vi har läst nyheterna angående askmolnet med stigande oro. Min vän som skulle till Turkiet i morgon har fått veta att det inte blir av. Vi ska egentligen flyga på torsdag, men det vete sjutton… Även OM det skulle gå kan man ju bli fast där nere och vi känner inte riktigt för att bli det…
 • Jag var på biblioteket och lånade böcker idag. Två böcker om hästars hälsa och en skönlitterär bok som jag har velat läsa länge. I kloka kvinnors sällskap hette den nog, om jag inte minns helt fel.
 • Jag var på Åhléns och shoppade inredning i dag. Turkos sådan. Big surprise där.
 • Vår amerikanska student har kommit till kliniken nu om jag inte redan har nämnt det? Nu får jag i alla fall prata engelska varje dag. Kul!
 • Maria Montazami har börjat blogga! Oh the joy! Jag verkligen älskar denna människa så jag ska följa bloggen med stor glädje.
 • Jag har lärt mig att imitera Maria Montazami. Jag har lyckats få till ett skitbra uttal. T var riktigt imponerad. Vad jag ska göra med denna oanade talang vet jag dock inte riktigt än.
 • Vi har sett färdigt säsong 6 av 24. Den var inte så bra som de tidigare så vi hoppas nu på att sjunde säsongen är en riktig rysare.

Ja, ni ser. Här är det fullt ös som gäller. Och eftersom vi inte lär komma iväg till Málaga så blir det mer renovering här hemma under veckoslutet. Nu börjar det ju hända grejer här hemma!

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

8 kommentarer

 1. Skaffade också ett konto för att testa, men är helt oförstående. Fattar inte vitsen. Vill inte Twittra själv. Är inte speciellt intresserad av andras Twitter.

  Svara
  • Jag tänker nog försöka hitta riktigt bra twittrare för att se om de kan upplysa mig om charmen/nyttan. Kanske kan de inspirera i mitt eget eventuella twitter. Om jag nu fortsätter…

   Svara
 2. Någon – jag minns inte vem – hade skrivit en liten instruktion om hur man ska tänka kring alla tecken som twittrare använder. Jag skummade och bara av det klarnade det en aning. Nu minns jag naturligtvis inte vem det var, eftersom jag inte har några planer på att själv börja… Kanske det går att googla på.

  Ang. frysen in i skafferiet: Kanske den går in om ni tillfälligt tar av dörrposterna? Borde ge två centimeters extra spelrum.

  Svara
  • Tack för tipset! Jag googlade och hittade faktiskt en hel del intressant.

   Tyvärr insåg vi att det blev för mkt jobb att riva ner dörrposterna runt om. Vi ska helt enkelt skaffa en liten, mindre och mer behändig frys och sedan ha det stora åbäket någon annanstans.

   Svara
 3. Hanna

   /  21 april, 2010

  Fullt ös medvetslös! Men frågan är varför man vill kunna låta som Maria Montazami.

  Svara
  • Hahaha… Hennes kommentarer är ju helt outstanding och jag och T har båda gått omkring och ”härmat” henne. Nu helt plötsligt kan jag låta riktigt bra. Men nyttan med det?! Ingen alls! Det är bara vi som har roligt åt det. 🙂

   Svara
 4. Lisa

   /  28 april, 2010

  Haha! Vill höra ett ljudklipp på dig som Maria Montazami! 😀

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser