Rivning pågår!

Japp, i går började vi riva ner väggarna i blivande barnrummet! Och åh vad spännande det är att se de gamla tapeterna titta fram. Vårt hus är ju byggt 1947 så det har några år på nacken och har hunnit få några lager färg och tapet genom åren. Vi hittade fyra lager tapeter, och om jag ska vara ärlig var nog de två första tapeterna de snyggaste. De kommer ju igen nu i modet. Jag ska visa er lite bilder på dem senare.

Så nu är är halva rummet enbart råa träplankor. Jag orkade bara vara med och riva en stund, sedan sa kroppen stopp. Vi ska fortsätta riva nu i helgen och så måste vi hinna måla taket innan nästa helg. Då ska gipsskivorna upp, tillsammans med spackel. Det kommer att bli kanoners i rummet, det är jag helt övertygad om!

Som jag sa till T i går så kommer bebisen att bli urnöjd med sitt fina rum. ”Fast jag tror nog att det är mamma som kommer att bli mest nöjd” svarade han. Och ja, det kan jag ju hålla med om. Bebisen lär väl inte bry sig. Dessutom kommer den ju inte ens att tillbringa så mycket tid där till en början. Den sover ju i vårt sovrum första tiden, vi ska ställa in spjälsängen bredvid vår säng. Men jag vill ändå samla alla Minis prylar i ett rum. En byrå med kläderna i, bokhylla med massa mysiga sagoböcker (återigen är det nog mamma som uppskattar de böckerna mest, till en början i alla fall…), en soffa/fåtölj för att kunna amma i lugn och ro, och så förstås en massa gosedjur. För bebisens mamma ääääälskar gosedjur och jag har sparat alla gosedjur jag någonsin ägt. Bebisen behöver nog egentligen inte ett enda nytt gosedjur, men det lär nog bli ett och annat tillskott ändå. Jag var och klämde på världens gulligaste lilla gosekanin så sent som i dag… Som sagt, jag behöver ett rum till bebisen. Tur att jag har en snäll man som fixar ett till mig, jag menar till bebisen…

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Sa du har ocksa sparat alla gosedjur? Jag med. Fast det finns ju alltid nya sota som kan skaffas…

  Ska bli kul att se bilder pa rummet nar det ar klart.

  Ha en fin helg.
  Kram

  Svara
  • Oh yes! Jag har en stoooor låda med gosedjur som har fått följa med genom alla flyttar genom åren. 🙂 Jag kan inte riktigt släppa den söta kaninen som jag såg i går och Mini måste ju få ett alldeles eget gosedjur också, förutom att ärva alla mammas… Eller hur?!

   Bilder kommer!

   Kram, kram

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*