I form igen

Nu är det dags att börja vägen tillbaka mot formen igen. Jag började med barnvagnspromenader redan några dagar efter förlossningen, men i början gick det sakta, sakta och det blev korta rundor. Snittet i magen gjorde verkligen sitt vad gällde orken. Men, steg för steg har styrkan kommit tillbaka och ganska snart kunde jag ta min vanliga entimmesrunda, och numera även i rask takt. För någon vecka sedan började jag även styrketräna, först bara med kroppstyngden men nu även med hantlar.

Och fy bövelen vad härligt det är att vara igång igen! Jag väger mig inte sedan 10 år tillbaka, men jag kan ju själv se att jag har skakat av mig en massa vikt redan. Men fortfarande är det alldeles för mycket kvar. Jag har väldigt få kläder som går att få på och jag blir bara arg när jag ska klä på mig något finare än myskläder. Hur kul är det att välja kläder utifrån vad man kan få på sig? Jag väljer hellre utifrån vad jag tycker är snyggt och vad jag helt enkelt känner för att ta på mig.

Det är bara att fortsätta köra hårt! Promenader varje dag och så styrketräning på det. Snart ska väl de där extra graviditetskilona vara borta. Lagom till det är dags för syskon kanske? 😉

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

 1. johannapanna146

   /  3 maj, 2011

  Och ibland ändras bara kroppen så att man _aldrig_ kommer i de där jeansen igen.. då får man köpa nya.

  😀

  Jag vet.. det där att möta en kropp som inte riktigt är ens egen.. en man inte riktigt vill ha eller känner igen. Själv har jag en kropp som inte riktigt orkar eller kan det jag tycker den ska kunna så det är prio ett det där.

  Kram på dig, du är säkerligen jättefin men jag förstår att du känner..

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*