När man har semester…

… då jobbar man som mest!

Vi har haft fullt upp här hemma sedan semestern kickade igång i onsdags. Vi har tagit itu med allt fix som har blivit liggandes ogjort, som t.ex. att måla färdigt där vi påbörjade målning för evigheters evigheter sedan. Det är så skönt att se det bli färdigt nu. Äntligen!

Och i dag har jag gått och plockat här hemma. Ni vet sådant där som nästan inte syns att man har gjort men som ändå måste göras och som känns så skönt att få gjort. Det känns kalasskönt helt enkelt. Jag har fått gjort en massa plock som jag har tänkt göra länge, länge. I morgon ska jag också ta och måla klart två stolar som har stått halvfärdiga länge nu, och en tavelram som har lidit samma öde. Det har varit alltför många oavslutade projekt här hemma, och det tar emot att färdigställa dem när de har fått vänta så länge redan. Men eftersom vi har bestämt oss för att vara hemma under semestern har vi också sagt att vi ska få tummen ur och slutföra allt som har blivit liggandes. Det är skönt för själen och sinnet att se allt bli färdigt. Och framför allt – vad fint allt blir!

Just nu är T inne i stan för att köpa pizza, godis och för att hyra film. På semestern slarvar vi med maten. Big time. Det är rätt skönt att ibland bara äta en massa skräpmat och godis. Å andra sidan är det lika skönt när man återgår till normala vanor och nyttig mat.

Tillbaka till jobbet igen! Lite till ska vi hinna innan kvällen kommer.

P.S. Till vädergudarna – det har varit rätt bra med regn nu när vi ändå bara har varit inne och jobbat, men snart är vi klara så då tar vi gärna lite sol och värme igen. Ok?

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser