Mitt lilla paradis

Nej, livet är inte alltid ett paradis. Men för mig är min lilla familj mitt paradis. Där hämtar jag kraft och energi, där får jag kärlek och värme. Paradise is where love dwells. Så sant, så sant.

Den här bloggen blir den privata delen, här kan jag babbla och bubbla om allt i livet som inte handlar om böcker. För mig själv och för er som vill följa mig även privat. Och jag hoppas att ni ska kommentera och tycka till om mina inlägg. Det är roligt med kommentarer! 😀 Och om ni har följt med hit från min andra blogg, numera bokbloggen, skriv gärna en kommentar och säg hej. Det vore kul!

Allt är överfört hit från den andra bloggen, därför finns även era tidigare kommentarer med här. Designen är ny, och det finns fortfarande en del kvar att fixa lite med. Jag har inte hunnit skriva så mycket privat den senaste veckan som jag hade önskat. Mini har varit (och är) inne i en extremt jobbig period och jag får utnyttja tiden när hon har somnat på kvällen till att skriva och läsa andra bloggar. Läsa hinner jag göra en del när jag ammar, men att skriva och amma tillhör inte de färdigheter jag ännu har lärt mig. Det kommer kanske med barn fyra eller så?!

Sååå… Välkomna hit, till mitt lilla paradis! 😀

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

8 kommentarer

 1. Halloj!! Jag hoppar med över hit då böcker o jag inte är så stora vänner!! Hoppas ni har det bra!

  Svara
  • Då passar du bättre här. 🙂

   Vi har det baar bra – hoppas allt är bra med din familj också.
   Kram, kram

   Svara
 2. Lena

   /  29 augusti, 2011

  Jag läser gärna på båda ställena! =)
  /Lena

  Svara
 3. Tittar så klart in här också!
  Förmågan att amma och skrva kommer redan med andra barnet 😉

  Svara
  • Hahaha… Då kanske jag lyckas redan med nästa barn (när det nu blir…). 🙂 Nu är det definitivt helt omöjligt.

   Svara
 4. Pyret

   /  29 augusti, 2011

  Klart vi är med! Du skriver ju så bra och roligt! Kul att följa Mini och familjen oxå :-)) Hoppas allt är bra med er! Kram

  Svara
  • Tack, och roligt att ni följer med!

   Hoppas allt är bra med er också och att ni får en härlig resa till Kreta.
   Kram, kram

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser