Magträning

I går körde jag ett hårt pass magträning. Eller, om man tänker hur jag tränade innan gravidteten var det ju ett riktigt mespass egentligen. Men, jag har varit superförsiktig med magträning efter snittet. Jag tycker att det fortfarande känns rätt mycket från snittet. Det gör inte ont, men det känns liksom att det är ”av”. Rätt obehagligt.

Men i går testade jag att köra ett pass. Det börjar bli dags nu eftersom det snart har gått 7 månader sedan förlossningen. Jag har tränat allt annat utom just magen, och det känns att magmusklerna är ruskigt otränade. I dag belönades jag genast med en grym träningsvärk. Puh. Jag är helt öm i magmusklerna.

Jag trodde inte att det skulle ta så lång tid att komma tillbaka efter gravidteten. Jag har börjat inse att det där folk har sagt om att det kan ta ett år, kanske faktiskt stämmer. Men, det är bara att bita ihop och köra på!

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*