Att stå och stampa

Just nu känns det som om allting står på paus. Väntan på att vissa saker ska hända. Jag känner att jag har tappat både ork och inspiration och ja, allt, i och med denna väntan. Jag bara är just nu.

I övrigt har det däremot hänt en hel massa i Minis utveckling. Hon KRYPER numera! Hon blev 7 månader i tisdags och samma dag kom hon på att man ju kan dra sig framåt och inte bara bakåt. Det går fortfarande rätt sakta och lite ovilligt, förutom när hon får syn på något hon gärna vill till. Då går det bestämt framåt. Hennes krypteknik förbättras för varje dag. Den första dagen drog hon sig framåt med händerna, men nu har hon börjat greppa att det går lättare om man tar hjälp av benen också.

Ja, tills vi har stampat färdigt här hemma händer inte så mycket annat just nu.

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Hoppas ni ”kommer loss” snart. Roligt att mini har börjar krypa. Lille N är inte riktigt på gång ännu, men har är väldigt nöjd med att kunna sitta. Sköt om er!

  Svara
  • Tack, det behövs lite peppande nu. 🙂 Men det löser sig, så småningom i alla fall.

   Det är roligt det där med krypande för helt plötsligt bara fattar de att ”aha” och så ska de testa hela tiden. Men en del kör ju med andra tekniker, typ rulla runt eller asa på rumpan. 🙂 Och att kunna sitta är ju inte fel!

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser