Mamma, var är du?

I går var första gången som Mini faktiskt försökte ta sig till mig genom att krypa. Tidigare har hon ”ropat” ilsket och krävt att jag kommit, men i går ropade hon och kröp i stället mot därifrån min röst kom.

Jag stod i köket och diskade medan hon låg i vardagsrummet och gymmade lite. Jag hörde hur hon började ropa på mig och att hon också började krypa när hon hörde mig svara. Man hör när hon kryper eftersom hon fortfarande mest drar sig fram med hjälp av händerna – hon tjongar i händerna i golvet och drar sig fram, tjongar i händerna igen och drar sig fram… Det verkar jobbigt, men det går allt fortare framåt.

Så i går tittade jag in i vardagsrummet när jag hörde henne börja krypa och då var hon nästan framme vid dörren. När hon fick syn på mig gjorde hon ett igenkännande pipande och kröp mot mig. Jag gick tillbaka in i köket och vi fortsatte vårt ”varärdu?” – ”härärjag!”. Jag gick fram och tillbaka mot dörren för att hon skulle se mig och hon tog sig sakta men säkert allt närmare. Men när hon kom fram till dörren tog det stopp. Hon verkade tycka att tröskeln var lite obehaglig så när hon hamnade rakt över den blev det lite gråt och tycksyndommig. Då var det skönt att bli tröstad av mamma.

Förra veckan var också första gången på baby-rytmiken då hon kröp fram till lekfilten och valde leksaker helt själv. Min lilla flicka börjar bli stor nu!

Hon ser så himla stolt ut när hon lyckas krypa fram till något som hon vill nå. Världens leende och en stolthet i blicken. ”Titta mamma vad jag kan!” Tänk vilken frihetskänsla det måste vara, att kunna ta sig dit man vill.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*