Ihopslagning

Från och med nu slår jag ihop den här bloggen med fotobloggen. Eller rättare sagt: jag skrotar fotobloggen och kör i stället både text och foton här i stället. Vad tror ni om det?

Jag saknar fotandet ända in i själen. Det har saknats lust, tid, inspiration och ork att ge mig ut och fota. Jag antar att det är helt normalt att man tappar lite (lite?!) ork när man nyss fått barn. Men nu börjar jag känna att det nästan kryper i hela kroppen av lust att få fota, testa lite nytt, bearbeta bilder – allt som hör fotande till.

Jag och kameran har en dejt i helgen. En riktig dejt ska det bli. Vi får se vad det leder till.

Bilden här ovan föreställer T och Mini, när hon var 1 månad gammal.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Kul med ihopslagningen. Jag har missat fotobloggen lite. Så här blir det lättare, Du har bestämt dig för att blogga Mini öppet utan lösenord alltså (undrar hon nyfiket)?
  Vackra bilder finns här hursomhelst.

  Svara
 2. Jag startade den för att jag var med i så många olika fotoutmaningar ett tag, coh det blev så rörigt att ha alla bilder, bokrecensioner samt annat i en enda blogg så jag spittade den. Nu när jag har satt böckerna för sig blev det i stället för mkt med tre bloggar. 🙂 Två räcker bra…

  Ja, jag har funderat MASSOR fram och tillbaka. Jag har t.o.m. funderat på att skaffa egen domän för att kunna göra lite mer av bloggen så att säga. Men jag funderar fortfarande. Och jag tänker testa att blogga öppet med Mini (till viss del!) ett tag för att se hur det känns. Flera av de bloggar jag läser bloggar så öppet och personligt och det är så himla roligt att få följa och läsa om dem, så jag började fundera på varför jag gjorde som jag gjorde. Varför jag bloggade under lösen t.ex.

  Tack! 😀

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser