En helt vanlig onsdag

Vi har hållit oss hemma hela dagen i dag, Mini och jag. Det fina vädret lockade ut oss att ta en promenad med barnvagnen utmed gyllene åkrar. Det är så otroligt vackert här omkring nu. För min del får gärna vinter och snö vänta. Typ ett år eller så.

Natten blev lugnare än på länge, sömnen djup, och jag tror att det där beskedet i går nog ändå var bra för oss. Det var inte riktigt läge just nu. Vi brukar tänka att allt händer av en anledning och även om det ibland kan vara svårt att se bakom, att se skälet, brukar det till slut faktiskt visa sig vara bra det som hänt. Det här hör nog till den kategorin, även om det kändes lite jobbigt och ledsamt i går. När jag vaknade i morse kände jag mig faktiskt lättare och lugnare i sinnet. Å andra sidan går det ju inte att påverka situationen som blev så varför gå och gräma sig?

I dag blev en hemmadag att umgås med finaste dottern, klappa på djuren, bara ta det lugnt. Sådana dagar behövs, även om alla mamma- och bebisträffar vi brukar åka till är fantastiskt roliga. Det är skönt att vara hemma också ibland, bara vi två. Busa lite, gosa, prata och skratta tillsammans. Jag känner ofta att jag måste ta tillvara på tiden som är nu, leva i nuet. Det är ju NU hon är liten.

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Han må hålla oss vakna om nätterna, men han är rätt söt i alla fall. ❤️ I dag har jag övat massor på huvudstående. Det går lite bättre för varje gång. Lite längre stunder utan att behöva stöd mot väggen, lite mer stabilt och rakt. 
Och fasen vad läskigt att se sig själv på film. Självkritiken är enorm... 🙈 Men nä, ett av målen förra året var ju att våga vara med på foton. I år kan det ju bli att våga vara med på film? 
#huvudstående #träningsglädje #strongerthanyesterday En promenad med maken i strålande sol. Inte fy skam! 😎 Vår duktiga, modiga tjej har tagit hål i öronen i dag! ✨
Hon har längtat länge efter att göra det och förra helgen bestämde hon sig - på fredag ska det ske. Först gjorde hon ett hål, började gråta och tvärvägrade att göra ett till. Men sedan gjorde vi en massa andra ärenden på stan och så mutade vi med att hon skulle få välja en stor godispåse om hon gjorde ett till, och då bestämde hon sig för att göra ett till. Och det gjorde inte ens ont! sa hon överraskat. 😊
Så stolt över henne, att hon vågade. Och nu är hon överlycklig här hemma. ❤️
#stoltmamma
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser