Stå på egna ben

I går kom Mini på att hon kan ställa sig upp själv. Åhej vad kul, tyckte hon och stod där helt lycklig, med världens största leende. Hon har tidigare bara stått i soffan, mot armstödet, men i går hävde hon sig upp mot soffbordet.

Det var nog för tillfället bara ett lyckokast för det hände bara en gång. Men snart så blir det nog en vanlig syn här hemma. Däremot kryper hon fram mot bordet och ställer sig på knä och så står hon där och hänger mot bordet, ler lyckligt, leker lite med bordsunderläggen eller bara står och tittar. Chillar. Njuter av den nya, något högre, utsikten. Nu hinner man knappt lägga ner henne på lekfilten förrän hon direkt tar sikte mot bordet och häver sig upp. Och så får mamman eller pappan parkera sig på golvet bakom ifall hon skulle tappa balansen. För lite läskigt ser det allt ut när hon står där och vinglar.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*