Kan själv?

Min mamma brukade alltid berätta att när jag var liten körde jag med mottot kan själv. Vid ett tillfälle hade jag suttit och ätit kräm med mjölk och skulle envisas med att kan själv. Jag skrapade och skrapade med skeden mot hakan för att undvika att mjölkdropparna rann. Jag var helt röd om hakan efter allt skrapande. Man måste ju vara noggrann!

Jag kan nog tänka mig att Mini kommer att bli precis likadan. Mamma är lik sin mamma och allt det där… Hon vill väldigt gärna hjälpa till med matandet, gärna få hålla både tallrik och sked själv. Fast, vi låter henne ju inte riktigt göra det eftersom allt hon har i händerna när hon sitter vid matbordet så småningom hamnar på golvet. En tallrik mat på golvet? Nja, helst inte. Hon får ibland en egen (tom) sked att hålla i medan vi matar henne. Än så länge går hon med på den dealen, men det kommer säkert en dag då det bara är the real deal som gäller. Kan själv, minsann.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Men herrejävlar vad söt!

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*