Ett par dagar in

Det nya året har börjat med en härlig känsla i kroppen. Två ganska lata dagar hemma på gården. I går hela lilla familjen, i dag bara Mini och jag.

I dag blev det en promenad med en glad Mini i vagnen, en Mini som satt och pratsjöng halva rundan för att sedan sussa sött på hemvägen. En Mini som just nu är en riktig liten mammagris. Hon vill vara i mitt knä, på mig, runt mig hela tiden. Kan inte leka själv på lekfilten, trots alla nya roliga leksaker och böcker sedan julen. Nej, mamma också. Jag måste helt enkelt lägga mig på filten hos henne och så växlar hon mellan att lägga huvudet mot mig för att gosa, krypa över mig (bara för att visa att hon kan), ställa sig upp och kaxigt bara stå med en hand som stöd. Ständigt i rörelse, nöjd med att ha mig nära, nära.

Och vår lilla tjej bara växer och utvecklas för varje dag som går. I julklapp fick hon en lära gå-vagn av oss som hon första gången testade med stappliga ben på juldagen. Nu går det i nafs. Upp och stå och så iväg på rätt stadiga ben, med världens största leende. Och hon vill att vi ska ta henne i händerna så att hon kan gå på riktigt, och hon är så otroligt söt när hon lyfter fötterna så högt hon bara kan när hon närmar sig en tröskel.

Tänk, vår lilla Mini blir 10 månader på onsdag. Snart ett helt år. Hjälp, vad tiden rusar iväg.

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser