Nyårsfin

Så här fin var Mini på nyårafton – i klänning som hon fick i julklapp av farmor. Fotot tog T innan vi åkte, och det var tur för jag glömde så klart kameran hemma.

Det blev förresten knappt några foton på nyår alls. Vi spenderade en mycket trevlig kväll hemma hos goda vänner. Vi hade träffats tidigare under hösten för att spela biljard och där gjorde vi en deal att förlorarna skulle stå för nyårsmaten. Killarna förlorade, till vår stora glädje. Så, på nyårsafton kl. 20.00 hade alla kidsen somnat och vi mammor satte oss i soffan medan killarna lagade mat i köket. Sedan när får man chansen att bara sitta i lugn och ro, utan ett klängande barn, eller något annat man ska fixa eller dona med hemma? Ja, typ aldrig känns det som. Så där satt vi, nästan som i chock över den ovana situationen. Och vi stängde nog av våra hjärnor lite grand för ingen av oss tänkte tanken att kanske ta något foto på killarnas framfart i köket. Eller på oss tre som satt i soffan och filosoferade. Nope. En av killarna tog några kort under middagen, men eftersom det var han som höll i kameran kom ju inte han själv med på bild. Så dumt!

Jaja, vi hade i alla fall grymt trevlig och var nöjda och glada. Synd bara att jag inte fick något foto på mig själv, när jag väl var uppklädd, sminkad och fin i håret. Ja, till skillnad från min vardagliga outfit här hemma. Oh well, det kommer fler nyår!

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Han må hålla oss vakna om nätterna, men han är rätt söt i alla fall. ❤️ I dag har jag övat massor på huvudstående. Det går lite bättre för varje gång. Lite längre stunder utan att behöva stöd mot väggen, lite mer stabilt och rakt. 
Och fasen vad läskigt att se sig själv på film. Självkritiken är enorm... 🙈 Men nä, ett av målen förra året var ju att våga vara med på foton. I år kan det ju bli att våga vara med på film? 
#huvudstående #träningsglädje #strongerthanyesterday En promenad med maken i strålande sol. Inte fy skam! 😎 Vår duktiga, modiga tjej har tagit hål i öronen i dag! ✨
Hon har längtat länge efter att göra det och förra helgen bestämde hon sig - på fredag ska det ske. Först gjorde hon ett hål, började gråta och tvärvägrade att göra ett till. Men sedan gjorde vi en massa andra ärenden på stan och så mutade vi med att hon skulle få välja en stor godispåse om hon gjorde ett till, och då bestämde hon sig för att göra ett till. Och det gjorde inte ens ont! sa hon överraskat. 😊
Så stolt över henne, att hon vågade. Och nu är hon överlycklig här hemma. ❤️
#stoltmamma
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser