Fast i träsket

Vi har länge nöjt oss med att bara ha gratiskanalerna på tv. Tanken var att vi ju inte vill sitta för mycket och hänga framför tv:n. Vi är dessutom väldigt flitiga filmhyrare – roligare med film än tv.

Men. Vi har kommit på oss själva med att ändå hänga framför tv:n, även om det inte visas något vi egentligen vill se. Man hamnar framför burken ändå, på något konstigt vis. Och filmerna i butiken går vi ganska snabbt igenom och det hinner inte komma in nytt i samma takt som vi skulle vilja.

Så tog vi beslutet att riktigt kila ner oss i tv-träsket – vi beställde Boxer-paketet. Det kom i fredags och under två veckor har vi dessutom alla kanalerna. Livsfarligt. Särskilt de där filmkanalerna lockar ju rätt starkt. Men vet ni vilken kanal jag har saknat mest? Kanal 5. Där finns nästan alltid en massa bra serier att följa. Och till min stora, stora lycka visades ett avsnitt av Brothers and sisters i lördags morse. Denna underbara serie som jag inte har kunnat se på så länge. Love it!

Så i dag har jag zappat flitigt bland kanalerna. Nyhetens behag kanske, men faktiskt riktigt skönt att slippa Hem till gården och liknande under lunchen. Om ni inte ser mig skriva så mycket här framöver vet ni alltså vad jag sysslar med.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*