Fast i träsket

Vi har länge nöjt oss med att bara ha gratiskanalerna på tv. Tanken var att vi ju inte vill sitta för mycket och hänga framför tv:n. Vi är dessutom väldigt flitiga filmhyrare – roligare med film än tv.

Men. Vi har kommit på oss själva med att ändå hänga framför tv:n, även om det inte visas något vi egentligen vill se. Man hamnar framför burken ändå, på något konstigt vis. Och filmerna i butiken går vi ganska snabbt igenom och det hinner inte komma in nytt i samma takt som vi skulle vilja.

Så tog vi beslutet att riktigt kila ner oss i tv-träsket – vi beställde Boxer-paketet. Det kom i fredags och under två veckor har vi dessutom alla kanalerna. Livsfarligt. Särskilt de där filmkanalerna lockar ju rätt starkt. Men vet ni vilken kanal jag har saknat mest? Kanal 5. Där finns nästan alltid en massa bra serier att följa. Och till min stora, stora lycka visades ett avsnitt av Brothers and sisters i lördags morse. Denna underbara serie som jag inte har kunnat se på så länge. Love it!

Så i dag har jag zappat flitigt bland kanalerna. Nyhetens behag kanske, men faktiskt riktigt skönt att slippa Hem till gården och liknande under lunchen. Om ni inte ser mig skriva så mycket här framöver vet ni alltså vad jag sysslar med.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser