Skira spetsar

Kommer ni ihåg det där linnet jag skrev om? Jag fick syn på det på en av bloggarna jag följer och blev helt tokkär. Eftersom hon skrev att hon hade köpt det på Vero Moda klickade jag mig så klart direkt in på deras webshop, men nope. Där fanns det inte. Ett par dagar senare letade jag här i hemstadens affär, men nope. Inte där heller. Jag bad T kolla i Jönköping city eftersom han ändå skulle gå ärenden i närheten. Nope. Inte där heller. Då begav jag mig till A6 och då jag inte såg det i affären frågade jag faktiskt efter det. Tur var det, för hon tog snabbt fram ett av resterande 3 linnen. De hade gått åt som smör i solsken, berättade hon. Lyckliga jag knep snabbt linnet och kunde med ett leende stoltsera ut från affären med detta fantastiskt fina linne!

Gissa då hur full i skratt jag blev när jag bara någon vecka senare fick hem vårkatalogen från La Redoute och fick syn på… Just det. Linnet. De har det också. Exakt samma (eller nja, inte riktigt exakt…). Jag hade alltså bara behövt vänta någon vecka så hade jag kunnat klickeklicka in här och shoppa hem det. Men. Lite roligt med allt letande var det ju faktiskt också! Inte ofta jag blir så kär i ett plagg.

Klicka på bilden om du vill se den i större version.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*