Skira spetsar

Kommer ni ihåg det där linnet jag skrev om? Jag fick syn på det på en av bloggarna jag följer och blev helt tokkär. Eftersom hon skrev att hon hade köpt det på Vero Moda klickade jag mig så klart direkt in på deras webshop, men nope. Där fanns det inte. Ett par dagar senare letade jag här i hemstadens affär, men nope. Inte där heller. Jag bad T kolla i Jönköping city eftersom han ändå skulle gå ärenden i närheten. Nope. Inte där heller. Då begav jag mig till A6 och då jag inte såg det i affären frågade jag faktiskt efter det. Tur var det, för hon tog snabbt fram ett av resterande 3 linnen. De hade gått åt som smör i solsken, berättade hon. Lyckliga jag knep snabbt linnet och kunde med ett leende stoltsera ut från affären med detta fantastiskt fina linne!

Gissa då hur full i skratt jag blev när jag bara någon vecka senare fick hem vårkatalogen från La Redoute och fick syn på… Just det. Linnet. De har det också. Exakt samma (eller nja, inte riktigt exakt…). Jag hade alltså bara behövt vänta någon vecka så hade jag kunnat klickeklicka in här och shoppa hem det. Men. Lite roligt med allt letande var det ju faktiskt också! Inte ofta jag blir så kär i ett plagg.

Klicka på bilden om du vill se den i större version.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser