Att busa med mamma

Häromdagen tog jag fram kameran för att passa på och fota Mini när ljuset var bra. Inte ofta man har bra dagsljus nu den här årstiden. Det gäller att passa på. Nåväl, modellen i fråga fick syn på något mer lockande än mammas kamera. Byrålådan med hennes käder var ju öppen! Wow, vad kul! tyckte Mini och satte igång med att dra ut alla sina kläder. Ett i taget tog hon dem, skakade dem noggrant och slängde dem sedan i en hög på golvet.

Det är lätt hänt att som mamma komma med sitt vanliga ”ajaj” eller ”nej”. Men, jag tog i stället tillfället i akt och fotade buset. Jag tror inte att jag alltid kommer att ha chans att fånga hennes bus på bild. Mycket bus kommer att göras i smyg, bakom mammas och pappas ryggar. Det gäller att passa på.

Och, hur skulle man kunna motstå när man ser hennes glädje?

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

4 kommentarer

 1. å så roligt hon ser ut att ha! sötnosen. Vilka ögon!
  tänk att det kan vara så roligt att riva ur lådorna. E är likadan. Han ser riktigt full i sjutton ut när han sätter igång, och fort går det! riv, riv, riv… och det där med skakningen. Vad är det? E skakar riktigt ordentligt han också så fort han får ta tag i nåt klädesplagg eller tyg.

  roligt att du lyckades fånga henne med kameran också. för oftast så slutar de ju när man tar fram kameran. 🙂

  kram

  Svara
  • Ja, det där med att riva ut grejer verkar vara det absolut roligaste som finns just nu. Skorna får t.ex. sällan stå kvar i skohyllan här hemma… 🙂

   Kram, kram

   Svara
 2. johannapanna146

   /  22 januari, 2012

  Underbart är att inte säga ajabaaaaja.!! Fram med kameran. HElt rätt!

  Så söt hon är, alldeles ljuvligt söt med sina stora ögon och småbusiga uppsyn.

  Svara
  • Ibland bara måste man låta bli att banna. Tillåta lite bus. 🙂 Och att plocka i ordning lite kläder är ju inget större jobb så den här gången fick hon busa på så mycket hon ville!

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser