Minnen från Savannah

Jag satt och tittade igenom en massa bilder på datorn. Alltid lika spännande eftersom jag i stort sett aldrig kommer mig för att framkalla några bilder. De stannar där i datorn, av ren lathet antar jag. Planen är att jag ska göra ett fotoalbum för varje år, eller rättare sagt en fotobok. Det är roligare att bläddra i ett sådant när det är både text och bilder blandat. Men en sådan fotobok tar förstås lite tid i anspråk.  Och då gäller det ju också att ta sig tiden till det… Jag ska bara… Ja, ni vet. Eller? Det är väl inte bara jag som låter foton samlas i datorn?

I alla fall hittade jag bilder från USA, från en av de resor som T och jag har gjort dit. Den här gången var vi bland annat i underbart vackra Savannah, med sina så vackra träd med den hängande mossan som ger dem sitt speciella utseende. Så otroligt vackert! Hela staden är en upplevelse med så mycket historia att det känns som att resa tillbaka i tiden. Det är definitivt en stad jag vill återse någon gång.

Tills dess att jag återigen får uppleva denna vackra stad, får jag nöja mig med att njuta av fotona därifrån.

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

5 kommentarer

 1. Urfina bilder! Oj och hjälp vad jag är sugen på det där landet.. USA. Släpp ner mig var som helst där, jag är inte så knusslig 🙂

  Svara
  • Samma här! USA är verkligen landet som har allt – jag har tokälskat precis alla ställen jag besökt. 🙂 Drömmer om att få göra en road trip där någon gång.

   Svara
 2. bra deal till bloggare för att göra fotoböcker
  Kolla här: http://fotoklok.se/gratis-fotobok.php
  Gratis fotobok inkl frakt

  Svara
 3. jag har börjat göra fotoböcker hos http://www.solentro/fotobok, gjorde som du tidigare men det blev så mycket jobb…

  nu laddar jag upp lite bilder till solentro då och då (1 ggr/månad), bygger boken samtidigt (tar väl en 15-20 minuter) och när det gått 6-12 månader så vips! boken klar och jag bara beställer! det blir liksom inte ett stort projekt av det…

  lycka till! /h

  Svara
  • Det låter som en riktigt bra idé. För som du säger blir det ju ett gigantiskt jobb när man väl sätter sig ner och ska sammanställa alla foton man har… Puh. Jag måste försöka mig på det i stället för att göra som jag gör nu.

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Han må hålla oss vakna om nätterna, men han är rätt söt i alla fall. ❤️ I dag har jag övat massor på huvudstående. Det går lite bättre för varje gång. Lite längre stunder utan att behöva stöd mot väggen, lite mer stabilt och rakt. 
Och fasen vad läskigt att se sig själv på film. Självkritiken är enorm... 🙈 Men nä, ett av målen förra året var ju att våga vara med på foton. I år kan det ju bli att våga vara med på film? 
#huvudstående #träningsglädje #strongerthanyesterday En promenad med maken i strålande sol. Inte fy skam! 😎 Vår duktiga, modiga tjej har tagit hål i öronen i dag! ✨
Hon har längtat länge efter att göra det och förra helgen bestämde hon sig - på fredag ska det ske. Först gjorde hon ett hål, började gråta och tvärvägrade att göra ett till. Men sedan gjorde vi en massa andra ärenden på stan och så mutade vi med att hon skulle få välja en stor godispåse om hon gjorde ett till, och då bestämde hon sig för att göra ett till. Och det gjorde inte ens ont! sa hon överraskat. 😊
Så stolt över henne, att hon vågade. Och nu är hon överlycklig här hemma. ❤️
#stoltmamma
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser