Elva

I dag är en speciell dag för i dag blir Mini elva månader! Lite nostalgiskt då man tänker på att det är sista gången hon ”fyller” bara månader. Om en månad blir hon 1 år och då börjar vi räkna år i stället för månader. Vår lilla tjej har plötsligt blivit stor. Jag kommer på mig själv med att säga att vi har en nyföding här hemma, för att i nästa sekund inse att det har vi ju inte alls. Vi har en liten tjej nu, inte alls någon bebis.

Om en månad blir det alltså 1-årsparty här hemma! Roligt!

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Grattis på elva-månadersdagen!
  Så stor hon blivit, söta Mini. Jösses vad tiden går med våra små. Här blir det ettårskalas idag. En dag före födelsedagen, men det passar ju bättre att ha på söndagen.

  Så lika de är i sitt sätt Mini och E måste jag bara upprepa. Han blir också superarg när han inte får ha mobilen eller iPaden, eller nåt annat som inte är en leksak. Och sladdar det är fortfarande kul det! Fast han börjar bli bättre på att lyssna på nej så länge det inte gäller trappen.

  Hoppas ni har en fin söndag. Håll er varma!
  Kram

  Svara
  • Det är svårt att ta in att våra små nyfödingar numera är så stora. Poff, sa det ju bara! 🙂 Alla varnar för det, ändå sitter man och undrar var tiden tog vägen. Jisses.

   Sladdar är ju bara sååå kul. Mini kan inte hålla fingrarna borta från datorsladden. Där går det INTE att lyssna på mammas nej. 😉

   Här är det mössa och overall på som gäller! Antar att ni också har det kallt. Brrr…
   Kram, kram

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser