All hjärtans dag

Må så vara att det har blivit ännu en dag för att vi ska konsumera mera. Men. Man kan faktiskt uppmärksamma dagen utan en massa dyra presenter. Det är ju ändå en dag som ska gå i kärlekens tecken. En dag då man kan stanna upp och tänka och göra något för sin älskade, lite extra mycket. En liten uppskattning, ett litet ömhetsbevis. Och det kommer helt rätt månad. Med kyla och snö utanför fönstret kan det behövas en dag som denna. En dag då man kan sitta under filten och pussas lite extra. Värma varandra.

Min finaste T är ju så klart på jobbet i dag, men när han kommer hem ska det bli lite Alla Hjärtans Dag-mys här hemma. Ifall han läser här kan jag inte avslöja vad det är jag har tänkt göra… Jag vet inte än om jag ens kommer att lyckas med mitt lilla projekt. Det återstår att se. OM jag lyckas kanske ni får se bilder.

Ha en fin Alla Hjärtans Dag alla!

Bilden är förresten från San Antonio, Texas. Ett ställe som jag tokälskade och mer än gärna återvänder till. Ett ställe där vi upplevde en underbart härlig och romantisk semester. Det passar lite extra bra i dag att välja en bild just därifrån. Hade jag kunnat hade jag gärna bokat en flygbiljett till oss och tillbringat dagen där…

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s