Inför 1-årsdagen

Nästa vecka är det 1-årskalas här hemma som gäller! Galet roligt. Jag tycker verkligen att det ska bli så otroligt roligt, även om Mini själv inte kommer att förstå vad som händer. Det är nog mest T och jag som är lyriska inför dagen D.

I dag beställde jag hennes presenter. Eftersom hon har leksaker i mängder (trots att vi knappt köpt en enda…) och även en hel massa böcker (där har i och för sig jag varit inblandad…) så ville vi ge henne något annat. Gärna något mer bestående. Hon själv är för liten för att förstå vad ett paket är eller att ens önska sig något, så då får man passa på att ge något som man själv vill att hon ska ha.

Valet föll på ett födelsedagståg och en mätsticka, båda från härliga Jabadabado som har så färgglada saker. Jag har tidigare inte alls fattat grejen med just födelsedagståg, men så bara häromdagen blev jag i stället helt kär. Det är ju jättefint med en sådan tradition! Och inte bara när Mini fyller år, utan när alla i familjen fyller år. Ta fram rätt siffra, tända ljus, ställa fram på bordet. Hur mysigt som helst. Och en mätsticka har jag velat ha själv ända sedan jag var liten. Det blir kanske så, att man för över sina önskningar på sitt barn. Nåväl, om det bara är en mätsticka det gäller kan det väl inte göra något? En mätsticka fick det bli. Med röda hjärtan och sköldpaddor.

Mer än så blir det inte från vår sida. Det får räcka så. Hon lär få så många paket även från övriga släkten.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser