Rumpträning

Jag har utökat mina power walks sedan en tid tillbaka. Bara kanske 100 m till är den nya rundan, men med ett viktigt tillägg. Jag går nerför en backe och där vänder jag sedan, enbart för att kunna köra lite backträning. Så fort jag har vänt trycker jag på lite extra fart uppför backen för att få upp flåset.

De första gångerna hade jag grym träningsvärk, för att inte tala om hur dåligt flåset var. Pinsamt verkligen. Men sant, tyvärr. Det gick som tur var snabbt att träna upp och komma tillbaka till min gamla kondition och numera kan jag trycka på ordentligt utan att musklerna protesterar.

Backen ser inte mycket ut för världen på bild, och det är heller ingen jättebacke. Men det behövs inte mycket extra lutning för att få in extra motstånd till musklerna. Perfekt rumpträning (och hela benen för den delen) och bra för att jobba med konditionen. Och perfekt träning att göra med en sovande liten tjej i barnvagnen.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*