En ovanlig måndag

I går hade vi kalas för familjen och i dag har vi ett litet barnkalas här hemma. Minis allra första barnkalas! Mysigt. Det väntar alltså en högst ovanlig måndag runt hörnet. Barnkalas har man ju inte var dag.

Nu är det två små, små knattar och deras fina mammor som kommer så det är väl inte så mycket till kalas egentligen. Bara en väldigt bra ursäkt att träffas och ha mysigt, fika gott (som jag har bakat!), prata och bara umgås medan knoddisarna gosar runt tillsammans på golvet.

En ovanligt härlig måndag har Mini och jag på schemat!

Foto från gårdagen där Mini hade på sig den klänning som jag själv hade när jag fyllde 1 år. Så himla roligt att kunna använda den till henne! Min egen klänning ät nyköpt dagen till ära – beställd på Bonprix och jag blev så grymt nöjd med den. Den är så jag, med det turkosa och mönstret.

Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Han må hålla oss vakna om nätterna, men han är rätt söt i alla fall. ❤️ I dag har jag övat massor på huvudstående. Det går lite bättre för varje gång. Lite längre stunder utan att behöva stöd mot väggen, lite mer stabilt och rakt. 
Och fasen vad läskigt att se sig själv på film. Självkritiken är enorm... 🙈 Men nä, ett av målen förra året var ju att våga vara med på foton. I år kan det ju bli att våga vara med på film? 
#huvudstående #träningsglädje #strongerthanyesterday En promenad med maken i strålande sol. Inte fy skam! 😎 Vår duktiga, modiga tjej har tagit hål i öronen i dag! ✨
Hon har längtat länge efter att göra det och förra helgen bestämde hon sig - på fredag ska det ske. Först gjorde hon ett hål, började gråta och tvärvägrade att göra ett till. Men sedan gjorde vi en massa andra ärenden på stan och så mutade vi med att hon skulle få välja en stor godispåse om hon gjorde ett till, och då bestämde hon sig för att göra ett till. Och det gjorde inte ens ont! sa hon överraskat. 😊
Så stolt över henne, att hon vågade. Och nu är hon överlycklig här hemma. ❤️
#stoltmamma
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser