En längtans dag

Torsdagar är en enda lång dag av längtan och väntan. Torsdagar är nämligen dagen då vi tar helg hela familjen. Sedan har vi hela tre långa, härliga, lediga dagar tillsammans. Underbart, det är vad det är!

Så under hela torsdagen går jag här hemma och väntar och längtar efter att höra bilen svänga in på gården och T kommer hem. Då vankas det tacos-torsdag här hemma. Jodå, alltid samma. Tacos på torsdagar ska det vara, annars kan inte helgen kicka igång.

Och även om inte Mini vet vilken veckodag som är vilken så vet jag att hon älskar helgerna. Hon blir så uppspelt och glad och busig när vi är samlade alla tre. Hon vet liksom knappt till sig av glädje över att både mamma och pappa är hemma. Och just nu är pappa lite extra rolig. Mamma träffar man ju dag ut och dag in, så pappa är speciell. Det gäller att busa ordentligt med honom när han är hemma. Och busa, det gör de!

Men än är det inte torsdag kväll och vi har en hel dag att fördriva först och främst. Det får bli den dagliga promenaden och sen så får vi se vad vi hittar på.

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Han må hålla oss vakna om nätterna, men han är rätt söt i alla fall. ❤️ I dag har jag övat massor på huvudstående. Det går lite bättre för varje gång. Lite längre stunder utan att behöva stöd mot väggen, lite mer stabilt och rakt. 
Och fasen vad läskigt att se sig själv på film. Självkritiken är enorm... 🙈 Men nä, ett av målen förra året var ju att våga vara med på foton. I år kan det ju bli att våga vara med på film? 
#huvudstående #träningsglädje #strongerthanyesterday En promenad med maken i strålande sol. Inte fy skam! 😎 Vår duktiga, modiga tjej har tagit hål i öronen i dag! ✨
Hon har längtat länge efter att göra det och förra helgen bestämde hon sig - på fredag ska det ske. Först gjorde hon ett hål, började gråta och tvärvägrade att göra ett till. Men sedan gjorde vi en massa andra ärenden på stan och så mutade vi med att hon skulle få välja en stor godispåse om hon gjorde ett till, och då bestämde hon sig för att göra ett till. Och det gjorde inte ens ont! sa hon överraskat. 😊
Så stolt över henne, att hon vågade. Och nu är hon överlycklig här hemma. ❤️
#stoltmamma
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser