En längtans dag

Torsdagar är en enda lång dag av längtan och väntan. Torsdagar är nämligen dagen då vi tar helg hela familjen. Sedan har vi hela tre långa, härliga, lediga dagar tillsammans. Underbart, det är vad det är!

Så under hela torsdagen går jag här hemma och väntar och längtar efter att höra bilen svänga in på gården och T kommer hem. Då vankas det tacos-torsdag här hemma. Jodå, alltid samma. Tacos på torsdagar ska det vara, annars kan inte helgen kicka igång.

Och även om inte Mini vet vilken veckodag som är vilken så vet jag att hon älskar helgerna. Hon blir så uppspelt och glad och busig när vi är samlade alla tre. Hon vet liksom knappt till sig av glädje över att både mamma och pappa är hemma. Och just nu är pappa lite extra rolig. Mamma träffar man ju dag ut och dag in, så pappa är speciell. Det gäller att busa ordentligt med honom när han är hemma. Och busa, det gör de!

Men än är det inte torsdag kväll och vi har en hel dag att fördriva först och främst. Det får bli den dagliga promenaden och sen så får vi se vad vi hittar på.

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s