Vårfoto

I går tog jag kameran och fotade runt i vår trädgård. Mini sov eftermiddag i sin vagn så jag passade på att ta tillfället i akt att fota. Det blir ju mycket fotande av henne numera, av naturliga skäl, men jag vill väldigt gärna hinna med att fota lite annat också. Vara kreativ, testa lite nytt, kolla lite alternativa vinklar. Och jag har lärt mig att ju mer jag fotar desto roligare är det. Kreativitet är inget som bara dyker på en bara sådär, man måste jobba på det för att bli det. Jag måste använda kameran för att lära mig och för att komma på hur jag vill fota. Om den bara ligger stilla oanvänd lär jag mig inget.

Så i går kunde förbipasserande bilar se mig ligga på marken och fota vårblommor. Hej, hej! Här ligger jag och fotar! Det ser nog rätt roligt ut när man kryper omkring för att få till det där fotot man redan har i sitt huvud och också vill få in i själva kameran.  Men roligt är det! Superskoj, helt enkelt.

Jag älskar att se alla blommor som poppar upp ur jorden och förgyller världen med sina vackra färger. Att se livet återvända efter vintern. Jag brukar säga att sommaren är min favorit av årstiderna, men det vete katten om jag inte börjar tycka att nog våren är den bästa. Ljuset, färgerna, spirandet och den nätta värmen. Mmmm. Det gillar jag.

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Han må hålla oss vakna om nätterna, men han är rätt söt i alla fall. ❤️ I dag har jag övat massor på huvudstående. Det går lite bättre för varje gång. Lite längre stunder utan att behöva stöd mot väggen, lite mer stabilt och rakt. 
Och fasen vad läskigt att se sig själv på film. Självkritiken är enorm... 🙈 Men nä, ett av målen förra året var ju att våga vara med på foton. I år kan det ju bli att våga vara med på film? 
#huvudstående #träningsglädje #strongerthanyesterday En promenad med maken i strålande sol. Inte fy skam! 😎 Vår duktiga, modiga tjej har tagit hål i öronen i dag! ✨
Hon har längtat länge efter att göra det och förra helgen bestämde hon sig - på fredag ska det ske. Först gjorde hon ett hål, började gråta och tvärvägrade att göra ett till. Men sedan gjorde vi en massa andra ärenden på stan och så mutade vi med att hon skulle få välja en stor godispåse om hon gjorde ett till, och då bestämde hon sig för att göra ett till. Och det gjorde inte ens ont! sa hon överraskat. 😊
Så stolt över henne, att hon vågade. Och nu är hon överlycklig här hemma. ❤️
#stoltmamma
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser