Dag 4

Dagen började med en barnvagnspromenad med isiga vindar. Brr, vad jag frös. Jag var nästan lite avundsjuk på Mini som låg där i vagnen varmt inbäddad i sin gosiga overall och fleecefilt. Lätt köldfrusen tog jag en varm dusch när vi kom hem och väntade med det andra passet till eftermiddagen. Inomhus, ska jag tillägga.

I dag blev fokus balans och rörlighet. Det är ju lätt hänt att man tänker att styrka är lika med muskelstyrka. Men styrka för mig innebär att ha en kropp som gör det jag ber den om. På BodyPumpen kör vi dynamiska utfall där vi lyfter benet uppåt, högt, för att i nästa omgång ta ett litet hopp. Jag har märkt att jag svajar och har svårt med balansen, vilket är grymt störigt när jag inte kan fokusera på att få ut det mesta av övningen då. Därför försöker jag komplettera med att köra även balans och rörlighet under mina styrkepass hemma. Och i den här boken finns en massa bra övningar som man lätt kan köra hemma, och man kan köra många övningar utan att behöva några andra träningsredskap. Det är en bok jag verkligen rekommenderar om man är intresserad av att träna hemma.

Min favoritövning, som jag i dag körde utan vikt i händerna, är draken. Ett kanonbra tips på en balansövning. Som sagt, man kan köra den utan vikt också. Testa om du aldrig har gjort övningen! Hur är din balans?

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*