Dag 4

Dagen började med en barnvagnspromenad med isiga vindar. Brr, vad jag frös. Jag var nästan lite avundsjuk på Mini som låg där i vagnen varmt inbäddad i sin gosiga overall och fleecefilt. Lätt köldfrusen tog jag en varm dusch när vi kom hem och väntade med det andra passet till eftermiddagen. Inomhus, ska jag tillägga.

I dag blev fokus balans och rörlighet. Det är ju lätt hänt att man tänker att styrka är lika med muskelstyrka. Men styrka för mig innebär att ha en kropp som gör det jag ber den om. På BodyPumpen kör vi dynamiska utfall där vi lyfter benet uppåt, högt, för att i nästa omgång ta ett litet hopp. Jag har märkt att jag svajar och har svårt med balansen, vilket är grymt störigt när jag inte kan fokusera på att få ut det mesta av övningen då. Därför försöker jag komplettera med att köra även balans och rörlighet under mina styrkepass hemma. Och i den här boken finns en massa bra övningar som man lätt kan köra hemma, och man kan köra många övningar utan att behöva några andra träningsredskap. Det är en bok jag verkligen rekommenderar om man är intresserad av att träna hemma.

Min favoritövning, som jag i dag körde utan vikt i händerna, är draken. Ett kanonbra tips på en balansövning. Som sagt, man kan köra den utan vikt också. Testa om du aldrig har gjort övningen! Hur är din balans?

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser