Torsdag igen

Så var det torsdag igen, denna längtans dag. Dagen då vi går här hemma och räknar ner timmarna till T kommer hem och tar helg med oss.

I dag fick vi sova till halv nio och så länge har vi inte sovit sedan innan Mini föddes. Med vi menar jag Mini och jag, för T åkte ju till jobbet några timmar tidigare. Hon har till vår stora glädje *peppar, peppar* börjat sova hela nätterna sedan några veckor tillbaka. De första dagarna det hände var vi helt yra här hemma, eftersom kroppen inte riktigt var van vid så mycket sömn. Långsamt har den börjat vänja sig vid att få så många timmar sömn i rad och jag tycker att jag t.o.m. börjar känna mig utvilad när jag vaknar.Vanligtvis vaknar både Mini och jag vid sjutiden, men i dag sov vi båda vidare. Skönt. Det behövdes.

Den här dagen blir lik övriga vardagar. Vi ska ta en promenad så klart, och så ska jag köra ett träningspass. Det ser ut att bli fint väder även i dag, så det blir nog ett pass utomhus tror jag.

Och om bara några timmar är det helg! Det gillar vi!

 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*