Skärtorsdag

Snart påskhelg och fyra härliga familjedagar framför oss!

I dag har Mini och jag en massa att göra. Många ärenden som ska klaras av under dagen. Framför allt måste vi fixa hem mat till hela familjen, och med hela menar jag verkligen hela. Förutom till oss tre behöver både katterna och hästarna ny mat. Det är tomt i alla skafferi här hemma. Och det ligger på Minis och min lott att fixa det under dagen.

Och så måste vi ta en tur till bibblan också. Jag har böcker att både hämta och lämna och så ska vi väl ta en liten sväng och se om vi hittar fler böcker som vill följa med hem. Det råder i och för sig ingen större brist på böcker här hemma, men man kan väl aldrig få för många böcker? Eller?!

Men först. Promenad i härligt strålande sol och frostbiten kyla.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. pyret

   /  5 april, 2012

  Härligt! Glad påsk till er oxå! Har du provat nya BP? Jag var där idag, riktigt roligt och bra! Ska gå på lördag morgon, vore kul att träffa på dig då 🙂 Kram o glad påsk!

  Svara
  • Tack detsamma!

   Japp, var på nya passet i tisdags och ska köra lördag morgon också. Så vi ses då! 🙂

   Kram, kram

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser