Att ha hjärtat i ett annat land

Vi är tillbaka. Tillbaka från några alldeles, alldeles fantastiska dagar i mitt älskade Spanien.

Vi har varit på ett kiropraktisk seminarium i några dagar, andra gången där, men första gången som en liten familj. Seminariet hölls i Fuengirola, bara en liten bit utanför Málaga där jag pluggade spanska i ett helt annat liv. En stad som jag kom att älska, lika mycket som landet och språket i sig.

Det är alltid lika underbart att komma tillbaka till Spanien, ett land som jag ser lite som ett andra hemland. Jag hinner knappt landa med flyget förrän hjärtat slår några extra slag och jag suckar nöjt att jag äntligen har spansk mark under fötterna. Att återigen få höra språket omkring mig, att andas havsluften och se de vackra bergen som ramar in de små kuststäderna.

Och Mini verkade trivas som fisken i vattnet. Varje morgon hade vi samma procedur. Vakna, öppna balkongdörren och släppa ut Mini. En Mini iklädd endast blöjor som ville ut och säga god morgon till världen. Se morgonsolen glittra i havet och spana ut över poolområdets morgonpigga gäster. Och när frukosten hade avklarats med alla dessa dignande bord med alla möjliga läckerheter, ja då skulle hon ut och gå. Gå med små, nyinköpta gymnastikskor på plana ytor och slippa vintertunga kläder som hindrar rörelserna. Som hon njöt av denna rörelsefrihet.

Ja, Spanien visade upp sig från sin allra bästa sida och det var med sorg i hjärtat jag slängde en sista blick ut mot havet och kastade slängkyssar mot bergen. På återseende, säger jag. På återseende. Nästa resa är redan planerad. Snart är vi där igen. Spanien.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

 1. pyret

   /  24 april, 2012

  Vad underbart Malin! Vilket härligt kort på Mini :-). Jag hoppas att flygresan gick bra! För att ni haft det bra väl framme i Spanien tvekar jag inte på ;-)) Kramar

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*