Nya promenadvägar

I bakgrunden syns Castillo El Sohail, en vacker fästning belägen högt upp på en kulle med bedårande utsikt över havet.

Fuengirola är känd för sin vackra strandpromenad, som enligt uppgift är 8 km lång. Vackert kantad av palmer, blommor, sandstrand och flera restauranger. Kan man annat än njuta när man får chansen att promenera med barnvagnen där?

Mini och jag tog flera promenader utmed havet. Hon nyfiket spanande på alla vi mötte – spanjorer, engelsmän, holländare och en och annan skandinav. Fast, i Minis ögon var ändå hundarna det mest intressanta. Hon följde dem med blicken så långt det bara gick att vända på huvudet. Särskilt på söndag morgon när vi tog vår sista promenad innan hemfärden vid lunch, mötte vi många morgonrastande hundar. Spännande, spännande, tyckte Mini.

Medan Mini spanade på hundar spanade jag på havet och sandstranden och tog extra djupa andetag när vi gick förbi fiskrestauranger där de grillade fiskspett direkt på stranden. Lyssnade på spanska samtal omkring mig, njöt av att kunna gå i kort klänning och sandaler en lördag kväll utan minsta tendens till att frysa. Om ni undrar över koftan på bilden så är den solskydd eftersom jag även den här gången brände armarna lysande röda… Att man aldrig lär sig.

Fuengirola är en fantastiskt mysig liten kuststad. Turistig – javisst, men är inte de flesta kuststäder det? Perfekt för en barnfamilj hur som helst, och alldeles utmärkt för långa barnvagnspromenader utmed ett glittrande hav. Jag behövde inte så mycket mer än så under resan. Mini och jag njöt nog lika mycket båda två av våra promenader. Omväxling mot våra dagliga promenader här hemma. Och varmare. Så otroligt mycket varmare och behagligare.

Sa jag att jag gick i sandaler? S.A.N.D.A.L.E.R. Suck. Ljuvligt, var ordet.

Lämna en kommentar

1 kommentar

 1. Åh, så härligt!

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Han må hålla oss vakna om nätterna, men han är rätt söt i alla fall. ❤️ I dag har jag övat massor på huvudstående. Det går lite bättre för varje gång. Lite längre stunder utan att behöva stöd mot väggen, lite mer stabilt och rakt. 
Och fasen vad läskigt att se sig själv på film. Självkritiken är enorm... 🙈 Men nä, ett av målen förra året var ju att våga vara med på foton. I år kan det ju bli att våga vara med på film? 
#huvudstående #träningsglädje #strongerthanyesterday En promenad med maken i strålande sol. Inte fy skam! 😎 Vår duktiga, modiga tjej har tagit hål i öronen i dag! ✨
Hon har längtat länge efter att göra det och förra helgen bestämde hon sig - på fredag ska det ske. Först gjorde hon ett hål, började gråta och tvärvägrade att göra ett till. Men sedan gjorde vi en massa andra ärenden på stan och så mutade vi med att hon skulle få välja en stor godispåse om hon gjorde ett till, och då bestämde hon sig för att göra ett till. Och det gjorde inte ens ont! sa hon överraskat. 😊
Så stolt över henne, att hon vågade. Och nu är hon överlycklig här hemma. ❤️
#stoltmamma
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser