Två dagar i rad

I morgon bitti måste jag ställa klockan på en alltför tidig siffra och masa mig upp. Jag har nämligen bokat in mig på ett morgonpass Body Balance! Två dagar i rad står det på schemat, även på lördag ska jag nämligen gå på det.

Efter den där första gången jag var där har jag velat gå igen, men det finns bara 10 platser och de blir snabbt uppbokade. Det är helt omöjligt att få plats om man inte bokar sig två dygn innan, på tidiga morgonen. I går kväll var jag upp sent och eftersom klockan ändå var midnatt när jag skulle lägga mig passade jag på att boka in mig på lördagspasset. Det är ju helt galet att man ska behöva planera sina bokningar så, men just nu är det så på många av passen på mitt gym. Galet! Det gäller verkligen att planera sin träning i god tid.

Så i kväll måste jag ställa klockan och plocka fram träningskläderna så att jag kan smyga upp i morgon bitti utan att väcka T och Mini. T har begärt sovmorgon nämligen, och så länge Mini sover får även han sova. Därför får jag göra som han får göra alla andra morgnar – smyga försiktigt så att jag inte väcker någon på vägen.

Hoppas bara att jag kommer upp… Det där med tidiga morgnar är ju inte riktigt min grej. Å andra sidan kan jag knappt tänka mig något härligare än att börja dagen med ett pass Body Balance så jag får helt enkelt se till att ha det i tankarna när klockan ringer.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*