Två dagar i rad

I morgon bitti måste jag ställa klockan på en alltför tidig siffra och masa mig upp. Jag har nämligen bokat in mig på ett morgonpass Body Balance! Två dagar i rad står det på schemat, även på lördag ska jag nämligen gå på det.

Efter den där första gången jag var där har jag velat gå igen, men det finns bara 10 platser och de blir snabbt uppbokade. Det är helt omöjligt att få plats om man inte bokar sig två dygn innan, på tidiga morgonen. I går kväll var jag upp sent och eftersom klockan ändå var midnatt när jag skulle lägga mig passade jag på att boka in mig på lördagspasset. Det är ju helt galet att man ska behöva planera sina bokningar så, men just nu är det så på många av passen på mitt gym. Galet! Det gäller verkligen att planera sin träning i god tid.

Så i kväll måste jag ställa klockan och plocka fram träningskläderna så att jag kan smyga upp i morgon bitti utan att väcka T och Mini. T har begärt sovmorgon nämligen, och så länge Mini sover får även han sova. Därför får jag göra som han får göra alla andra morgnar – smyga försiktigt så att jag inte väcker någon på vägen.

Hoppas bara att jag kommer upp… Det där med tidiga morgnar är ju inte riktigt min grej. Å andra sidan kan jag knappt tänka mig något härligare än att börja dagen med ett pass Body Balance så jag får helt enkelt se till att ha det i tankarna när klockan ringer.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser