Det tycker i alla fall jag

Man kan ju tycka att när man haft en massa motvind borde det komma medvind. När man vänt ut och in på allt ska man hitta en rätsida. När smäll efter smäll kommer borde det sedan komma en ljusning.

Man kan ju tycka det. Jag tycker det i alla fall.

Men det bara fortsätter och jag blir helt matt. Det är jobbigt att hela tiden få kämpa och kämpa och kämpa.

Därav allt större bloggtystnad här. Visst fick jag glada nyheter förra veckan, men de gick också tvärtemot de negativa nyheter vi fick i går. En bra och två dåliga – det blir inte några steg framåt då.

Vi skulle behöva en uppgång nu, lite flyt och tur i massor. Få flera glada nyheter på rad att kunna glädjas åt. Nu är det t.o.m. så att nära vänner kommenterar hur mycket otur vi haft det senaste året, och vi kan ju inte annat än att hålla med.

Så kom igen nu! Kan någon skicka hit några säckar tur till oss? Eller hålla några tummar för att allt kommer att lösa sig (väldigt snart…)?

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

4 kommentarer

 1. Håller så klart tummarna och skickar tursamma tankar!

  Svara
 2. pyret

   /  27 maj, 2012

  Nää! Vad har ni nu råkat ut för!? Ja, ni har verkligen haft motvind, håller tummarna för er att det vänder. Kram

  Svara
  • Ja du, jag kan inte skriva det här… Men attans vad less man blir på all skit nu. Fast – det går knappt annat än att skratta åt eländet. 🙂
   kram, kram

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser