Nästa år…

… då ska vi minsann vara på plats på Eurovisionsfinalen i Sverige!

Japp, det bestämde vi i går när fantastiska Loreen gick och vann med sin underbara låt. Åh, vad vi jublade! Lite tyst, för att inte väcka Mini, men ändå. Vilken lycka!

En härlig kväll med mysiga vänner som vi bjöd på trerätters middag och sedan satt och kollade på finalen med. Kvällen inleddes med champagne och jordgubbar och avslutades med segerrus av Loreen och gängets bedrift. En riktigt härlig kväll med andra ord.

Åh, vad jag är lycklig! Jag är en riktig Melodifestival-fantast och jag missar aldrig en deltävling, än mindre en final. Så ni kan ju förstå hur otroligt glad jag blev över vinsten i går kväll.

Men de där italienarna – hur röstar de egentligen? Men tji fick de för vi VANN!

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Han må hålla oss vakna om nätterna, men han är rätt söt i alla fall. ❤️ I dag har jag övat massor på huvudstående. Det går lite bättre för varje gång. Lite längre stunder utan att behöva stöd mot väggen, lite mer stabilt och rakt. 
Och fasen vad läskigt att se sig själv på film. Självkritiken är enorm... 🙈 Men nä, ett av målen förra året var ju att våga vara med på foton. I år kan det ju bli att våga vara med på film? 
#huvudstående #träningsglädje #strongerthanyesterday En promenad med maken i strålande sol. Inte fy skam! 😎 Vår duktiga, modiga tjej har tagit hål i öronen i dag! ✨
Hon har längtat länge efter att göra det och förra helgen bestämde hon sig - på fredag ska det ske. Först gjorde hon ett hål, började gråta och tvärvägrade att göra ett till. Men sedan gjorde vi en massa andra ärenden på stan och så mutade vi med att hon skulle få välja en stor godispåse om hon gjorde ett till, och då bestämde hon sig för att göra ett till. Och det gjorde inte ens ont! sa hon överraskat. 😊
Så stolt över henne, att hon vågade. Och nu är hon överlycklig här hemma. ❤️
#stoltmamma
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser