Fototriss – somrigt

Veckans tema i Fototriss är somrigt, och ett sådant tema kan man ju bara inte motstå! Jag fullkomligt älskar sommaren och allt som hör till. Och den här sommaren känns extra rolig med tanke på vår lilla Mini som inte längre är en liten bebis, utan stora tjejen. Det är helt underbart att se henne tulta omkring i sina sandaler, eller på barfotafötter, bland smörblommor och grönska. Njuta av värmen och solen, känna vinden i håret, lukta och känna på blommorna. Hon spanar och utforskar och är nyfiken på hela världen runt omkring sig. Allt är ju helt nytt, och allt måste kännas på och gärna även smakas på.

Det är en sådan lycka att få vara hemma mammaledig med henne och kunna njuta av den svenska sommaren när den är som bäst. När Sverige visar sig från den här sidan finns det ingen vackrare plats på jorden, tycker jag.

Den här veckan är det tävling igen, och den här gången kan man vinna presentkort hos Coolstuff.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

5 kommentarer

 1. Klockrena sommarbilder – och effektfullt fotat med skiftande fokus! Fint, fint, fint 🙂

  Svara
 2. Vilken mysig liten triss! Fint!

  Svara
 3. Så ljuvliga sommarbilder – med en nyfiken liten tjej som utforskar världen….
  Gillas mycket!
  🙂

  Svara
 4. Tack för era fina kommentarer! Jag blir jätteglad! 🙂

  Svara
 5. Fina bilder. Inget är som barndomens somrar.

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser