Fototriss – gammal

Veckans tema i Fototriss är gammal.

För mig är valet enkelt. Min vackra gammelpålle – en numerad pensionerad herre som fyllde 27 år i mars. Med gråa hår över ögonen, men som fortfarande kan ta ystra galopper genom hagen. Min vän som har varit med mig sedan han var 5 år och jag 13 år. Som nu blir klappad på nosen av min dotter.

Åh vad mycket roligt vi har haft ihop, han och jag. Så många hemligheter som jag har viskat i hans öra. Så många tårar som jag har fällt i hans päls. Så mycket skratt och galna upptåg vi har gjort. Minnen i mängder.

Min fina, fina gammelpålle. Min fina Nicke.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

8 kommentarer

 1. Vilken underbar tolkning!! Jag blir alldeles tårögd och tänker på min bästa vän som är äldre. Vill inte tänka på fortsättningen där! :O( Vackra bilder på din fina vän!

  Tack snälla för dina ord om mina bilder på brudparet! Vad glad jag blir! När du gifter dig vill jag gärna ställa upp och fånga din dag åt dig! Bara att höra av dig!! :O))

  Svara
  • Tack! Ja, min gammelpålle har inte många år kvar nu, det märks. Försöker skjuta det ifrån mig…

   Dina bröllopsbilder (och andra bilder också) är så fantastiska! OM vi någon gång gifter oss så vet jag vem jag ska kontakta. 🙂

   Svara
 2. photoartbyanna

   /  4 juni, 2012

  Så *ljuvligt*! Oerhört fint fotat, och med så mycket känsla… Underbart! 🙂

  Svara
 3. Åhh vilken ljuvlig triss!
  Underbara bilder på din fina NIcke!

  Svara
 4. Lena B

   /  8 juni, 2012

  En så fin pållevän du har 🙂

  Svara
 5. Jag är ingen hästexpert, men jag antar att det är en vördnadsbjudande ålder på en häst. Fina trissbilder.

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser