Frukost

Jag är en frukostmänniska. Jag älskar frukost. Det finns inte en chans att jag skulle kunna hoppa över frukosten och börja dagen utan den. No can do.

När jag bor på hotell är frukosten bland det bästa med hela vistelsen. Åh, jag kan sitta hur länge som helst och äta, ta om, testa en massa olika delikatesser. Sedan behöver jag inte äta förrän fram på kvällen, så mätt som man blir.

För några veckor sedan bytte jag ut min frukost helt och hållet. Eller nja, vissa delar av den. Jag blev så himla trött på att äta bröd så jag bestämde mig för att helt enkelt ta bort det ur min frukost. Nu äter jag i stället äggröra och en smoothie. Och så kaffe på det – en stor kopp. Det är enda gången på dagen jag dricker kaffe, men just på morgonen tycker jag att det är så himla gott.

Min smoothie varierar ofta, men grunden är alltid densamma. Jag pressar saften ur två apelsiner och häller i blendern, sedan i med en banan. Det är alltså grunden. Därefter häller jag i vad vi har hemma eller vad jag känner för. I dag blev det bara frusna jordgubbar, ibland blir det bärmix eller kanske hallon och björnbär.

Jag har aldrig i yoghurt eller mjölkprodukter eftersom de gör att man blir slemmig i halsen, däremot har jag en liten klunk mjölk i kaffet. Äggröran gör jag på två ägg och lite riven ost – mums! Det gör att den får mer smak och blir krämigare.

En bra start på dagen! En massa proteiner i äggen och en massa vitaminer och antioxidanter i smoothien. Ett bra sätt att få i sig sin dagliga dos frukt och bär.

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Han må hålla oss vakna om nätterna, men han är rätt söt i alla fall. ❤️ I dag har jag övat massor på huvudstående. Det går lite bättre för varje gång. Lite längre stunder utan att behöva stöd mot väggen, lite mer stabilt och rakt. 
Och fasen vad läskigt att se sig själv på film. Självkritiken är enorm... 🙈 Men nä, ett av målen förra året var ju att våga vara med på foton. I år kan det ju bli att våga vara med på film? 
#huvudstående #träningsglädje #strongerthanyesterday En promenad med maken i strålande sol. Inte fy skam! 😎 Vår duktiga, modiga tjej har tagit hål i öronen i dag! ✨
Hon har längtat länge efter att göra det och förra helgen bestämde hon sig - på fredag ska det ske. Först gjorde hon ett hål, började gråta och tvärvägrade att göra ett till. Men sedan gjorde vi en massa andra ärenden på stan och så mutade vi med att hon skulle få välja en stor godispåse om hon gjorde ett till, och då bestämde hon sig för att göra ett till. Och det gjorde inte ens ont! sa hon överraskat. 😊
Så stolt över henne, att hon vågade. Och nu är hon överlycklig här hemma. ❤️
#stoltmamma
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser