Min fina familj

Och med familj menar jag inte bara T och Mini, utan även den stora familj som liksom kom på köpet när jag och T blev ett par. Jag som är van vid en liten familj, med bara ett syskon och att dessutom ha förlorat mamma för snart 12 år sedan. Helt plötsligt hade jag en familj med T som har 5 bröder + deras respektive och en massa barn. Väldigt ovant men otroligt härligt. Mini har många människor som älskar henne, och det fyller mammahjärtat med glädje.

I går träffades vi, inte hela stora familjen, men i alla fall en stor del av den. Grillade, åt gott, skrattade, pratade och tittade på när småkusinerna lekte tillsammans. Alldeles, alldeles underbart.

Jag frågade Minis kusin Hanna om hon ville fota Mini, T och mig eftersom vi har väldigt få foton på oss tre tillsammans. När jag har bett T att fota Mini och mig har resultatet blivit lite sådär, så lite fina foton på henne och mig stod också på önskelistan. Eftersom jag verkligen avskyr att stå framför kameran var det så klart lite läskigt, men ibland får man helt enkelt bita ihop. Vi fick några av bilderna i går och vi är sååå nöjda. Visst är de fina?

P.S. Ser ni den fina klockan? Den fick jag av mina finingar på Mors dag.

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. pyret

   /  10 juni, 2012

  Underbara kort! Ni är så fina 🙂

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*