Min fina familj

Och med familj menar jag inte bara T och Mini, utan även den stora familj som liksom kom på köpet när jag och T blev ett par. Jag som är van vid en liten familj, med bara ett syskon och att dessutom ha förlorat mamma för snart 12 år sedan. Helt plötsligt hade jag en familj med T som har 5 bröder + deras respektive och en massa barn. Väldigt ovant men otroligt härligt. Mini har många människor som älskar henne, och det fyller mammahjärtat med glädje.

I går träffades vi, inte hela stora familjen, men i alla fall en stor del av den. Grillade, åt gott, skrattade, pratade och tittade på när småkusinerna lekte tillsammans. Alldeles, alldeles underbart.

Jag frågade Minis kusin Hanna om hon ville fota Mini, T och mig eftersom vi har väldigt få foton på oss tre tillsammans. När jag har bett T att fota Mini och mig har resultatet blivit lite sådär, så lite fina foton på henne och mig stod också på önskelistan. Eftersom jag verkligen avskyr att stå framför kameran var det så klart lite läskigt, men ibland får man helt enkelt bita ihop. Vi fick några av bilderna i går och vi är sååå nöjda. Visst är de fina?

P.S. Ser ni den fina klockan? Den fick jag av mina finingar på Mors dag.

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. pyret

   /  10 juni, 2012

  Underbara kort! Ni är så fina 🙂

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser