När sommarkvällarna är som bäst

I går kväll var en sådan där kväll som jag vill att sommaren ska bestå av. T kom hem extra tidigt från jobbet, och nästan så fort han svängde in på gården kom solen fram. Efter lite mellanmål gick hela familjen ut i trädgården för att njuta av solen. Han på åkgräsklipparen, jag med kameran i handen och Mini som följde efter i mina spår. Det var så underbart med denna sol och värme och hela familjen som fick vara tillsammans. Vad mer kan man begära? Absolut ingenting. Det är sommarkvällar när de är som bäst.

Och när T hade klippt färdigt och Mini började bli hungrig gick de in och åt kvällsmat, medan jag stannade kvar ute en stund för att träna kettlebells. Jag hade egentligen bokat in mig på ett pass Body Pump på gymet, men när solen tittade fram bokade jag av för att kunna träna hemma utomhus i stället. Lusten att köra ett pass kettlebells i gräset var så mycket större. Gymmet kan jag spara till regniga dagar. De kommer de också.

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*