Dagens planer

Det är knappt man tror att det är sant – ute lyser solen och en blå himmel kan minsann skymtas. Det är man inte bortskämd med numera.

I dag väntar promenad och träning. Jag har inte gjort något av dem på flera dagar, om man bortser från den lugna promenad T och jag tog på midsommarafton. T har varit förkyld i ett par veckor nu och Mini har också haft en ruskigt jobbig förkylning. För en gångs skull har jag hållit mig frisk – kanske ett resultat av min omlagda kost och extra D-vitamin? Jag som varit sjukare än någonsin under våren med ett pärlband av förkylningar och annat. Jag fick skippa Body Balance förra veckan eftersom jag hade känningar i halsen och var livrädd att bli sjuk igen. Även promenaderna togs bort, så nu kliar det i hela kroppen efter träningslust – promenader, kettlebells och massa andra skojsigheter som jag vill testa i form av nya övningar. Jag har hittat flera nya träningsbloggar där inspirationen flödar. Om bara regnet lugnar sig så jag kan stå ute i trädgården och köra. Just nu lockar inte gymmet alls, om man bortser från Body Balance. Jag vill stå ute och köra, i gräset, i solen.

Förutom träning ska det bli en tur till bibblan. Böcker ska lämnas och andra ska hämtas. Jag har läst extremt mycket nu i juni. Jag tror att jag har läst 10 böcker bara den här månaden, om inte fler. Läsflödet är på topp och den ena bra boken efter den andra plöjs. Men om det får ni läsa på min bokblogg. Hur som helst – jag är en väldigt flitig besökare på bibblan numera – världens bästa ställe enligt mig.

Kanske tar jag en tur till Erikshjälpen också. Jag är så sugen på loppis och det är väl det enda ställe som är öppet en tisdag. Jag skulle vilja åka på en massa loppisar nu i sommar, så om någon har tips får ni gärna hojta. Långt borta eller alldeles runt hörnet – spelar ingen roll vilket.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser