Nedräkning

Bara några dagar kvar – sedan är min mammaledighet officiellt slut…

På måndag börjar jag jobba på kliniken, men med Mini i sällskap. Vi ska hoppa in för att ordinarie personal ska få semester. T har bara en vecka semester i år. Hur tråkigt som helst, men har man eget företag så har man. Vi får se till att göra det allra bästa av den vecka vi har.

Efter jobbet på kliniken har jag 5 dagar ledigt innan nya jobbet tar vid. Ett jobb som jag har fått noll info om, så jag är extremt nervöst över hur det ska bli. Jag gillar inte att inte ha koll, så jag hoppas på info asap. För att lugna mammahjärtat också, för mitt arbete kommer ju att påverka Minis tider på förskolan.

Ett fantastiskt år (+ några månader) är snart slut. Herrejösses vad jag har älskat att vara mammaledig. Jag hoppas, hoppas att jag får vara det någon mer igen. Jag är så avundsjuk på alla gravida vänner som har sitt framför sig och inte bakom sig. Jag skulle lätt kunna vara hemma lika länge till. Lätt.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

3 kommentarer

 1. Visst gick det fort? Herre jösses. Men skönt att du/ni får en mjukstart på arbetet iaf. Kul att Mini kan vara med också. Sen låter det ju trevligt att du kan jobba halvtid så ni får mera hemmatid tillsammans också. Jag har ju fördelen att Jonas ska vara hemma under hösten så då känns det inte lika jobbigt att börja jobba heltid. Faktiskt till och med skönt ska det bli. Känns det som nu iaf! 🙂
  Sötaste lilla Mini, vilken fin bild på er. Hon har blivit så stor.
  Ha en fin helg, hoppas i får lite sol på näsan ni också.
  Kram

  Svara
  • Alldeles för fort… Vad hände med det här året?! 🙂 Jag ser inte alls fram emot att börja jobba, men tyvärr så måste man ju jobba för att klara sig. Jag hade gärna varit hemma ett år till – minst.

   Skönt för Jonas att kunna vara hemma också! Och det måste kännas skönt för dig att veta att han är hemma med Erik så att ni inte behöver förskola riktigt än.

   Här har vi fått sol i helgen – äntligen! 😀 Hoppas ni också har fått det!
   Kram, kram

   Svara
 2. Jag är glad för din skull; att du fått vara med om det här året – och att du har så många år framför dig med en tös som växer upp. Det är smått magiskt att vara med om. 🙂

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser