Minnen från Vadstena

När vi åkte runt Vättern förra sommaren tog vi svängen genom Vadstena på hemvägen. Både T och jag tyckte att det var så otroligt fint, så charmigt och gemytligt så vi sa att vi ville dit igen. Fast stanna nästa gång då, inte bara åka igenom. Redan den här sommaren blev det av. Vi tog en dagsutflykt dit, tillsammans med T:s bror och hans sambo.

Vi strosade omkring i hamnen, inne i staden, åt glass, pratade, fikade i parken vid vattnet, njöt av både solsken och regnskur. En himla trevlig dag helt enkelt. Det är så otroligt vackert och en sådan genuin känsla över hela staden. Kullerstenar, vindlande gator och gamla byggnader. Och så lite kustkänsla på det. Nästa gång får vi nog ta och stanna över natten och upptäcka mer av staden och dess omgivningar.

 

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

4 kommentarer

 1. Ja, där är väl fint! Min syrra pluggade där för länge, länge sedan men jag har nog inte varit där sedan dess.

  Svara
 2. Åh! Vad roligt att se V-stena ur din kameravinkel! Fint! 😀 Fina mysiga grannkommunen till min hemvist.

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser