Sådana dagar

Dagar som i dag – de ska man spara i sin låda. Där man sparar allt sådant man behöver för att klara den mörka vintern, för att minnas att det här landet faktiskt kan erbjuda ljus, sol och värme.

För i dag har solen värmt oss precis hela dagen. Och Mini och jag har gått en härligt solig promenad, vi har städat bilen inuti och tvättat den utanpå, vi har legat på en filt och läst bok, vi har plockat äpplen till hästarna och vi har suttit på den varma stentrappan och ätit mellanmål. Med andra ord – vi har haft en helt fantastisk skön dag.

Nu finns jag förresten också på Instagram – malinomini heter jag. Det var inte lätt att hitta ett namn som inte var taget… Jag är nyare än nyast där så än så länge är det rätt tomt, men snart ska det komma mer. Kolla gärna in här! Eller via din Ajfån.

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Eller hur! 🙂
  Jag finns också på Instagram. ulejo heter jag där.

  Svara
 2. johannapanna146

   /  15 september, 2012

  dagar att spara..

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Han må hålla oss vakna om nätterna, men han är rätt söt i alla fall. ❤️ I dag har jag övat massor på huvudstående. Det går lite bättre för varje gång. Lite längre stunder utan att behöva stöd mot väggen, lite mer stabilt och rakt. 
Och fasen vad läskigt att se sig själv på film. Självkritiken är enorm... 🙈 Men nä, ett av målen förra året var ju att våga vara med på foton. I år kan det ju bli att våga vara med på film? 
#huvudstående #träningsglädje #strongerthanyesterday En promenad med maken i strålande sol. Inte fy skam! 😎 Vår duktiga, modiga tjej har tagit hål i öronen i dag! ✨
Hon har längtat länge efter att göra det och förra helgen bestämde hon sig - på fredag ska det ske. Först gjorde hon ett hål, började gråta och tvärvägrade att göra ett till. Men sedan gjorde vi en massa andra ärenden på stan och så mutade vi med att hon skulle få välja en stor godispåse om hon gjorde ett till, och då bestämde hon sig för att göra ett till. Och det gjorde inte ens ont! sa hon överraskat. 😊
Så stolt över henne, att hon vågade. Och nu är hon överlycklig här hemma. ❤️
#stoltmamma
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser